Verde smarald, culoarea anului 2013. Vezi cum îl poartă vedetele!

De Erika Chivu pe

Verdele smarald a cucerit deja multe vedete înainte de a fi declarat culoarea anului şi ne aşteptăm ca de acum înainte să-l vedem tot mai des pe covorul roşu.
De la Kate, ducesa de Cambridge, până la voluptoasa actriţă Christina Hendricks, toate vedetele adoră verdele smarald, adesea admirat pe covorul roşu. Anul acesta o să-l vedem tot mai des, având în vedere că Pantone l-a ales drept culoarea anului 2013.
Este o alegere bună, mai ales pentru lumea modei, având în vedere că verdele este o culoare naturală, frumoasă, iar această nuanţă închisă se potriveşte oricărei femei, indiferent de culoarea tenului, părului sau ochilor.
Ajunge să ne uităm la pozele cu vedete şi vom observa că verdele smarald îi vine bine şi şatenei Miranda Kerr, şi roşcatei Christina Hendricks, dar şi mulatrei Jada Pinkett Smith.
Verdele este relativ uşor de asortat. Pentru o ţinut de seară, combină-l cu auriu, iar pentru o ţinută de zi, combină-l cu nude, negru alb sau dacă vrei o ţinută inedită, cu n albastru regal foarte închis.
vedete in verde smarald
 

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită