Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009

De Andra Pecingina, pe

2009 ne-a adus tendinţe vestimentare variate şi spectaculoase, dar nu toate inspirate. Ne-am gândit să facem o listă a celor mai mari erori în tendinţe amintind şi cine le-a introdus…
… sau experimentat!

Designerii vestimentari s-au lăsat influenţaţi de anii ’80 şi o dată cu stilurile populare în acea vreme au ajuns pe firmament şi câteva altele deloc plăcute ochiului. Iată care sunt acestea!

Rochia cămaşă în carouri
Ştiu că solistul de la Pearl Jam arată sexy în cămăşi din flanel în carouri însă asta nu înseamnă că trebuie să preluam în garderobă piesele preferate de orice star rock. Imprimeurile ecosez au fost cap de afiş în moda din 2009 dar merită o pauză!
Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009
Pantalonii harem sunt o piesă foarte controversată, de-a lungul anului ne-am gândit şi răzgândit în legătură cu ei.

Ne-am amintit cum arătau pe MC Hammer apoi i-am vazut pe modele în prezentările Chloe, Phillip Lim şi Givenchy şi parcă arătau fabulous.

Ultima picătură în controversă a fost când am observant că nici măcar vedetele nu reuşesc să arate bine în pantalonii harem. Sienna Miller a încercat fără succes.
Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009
Ţinutele stil body
Isteria a început cu Lady Gaga şi a continuat cu Rihanna, dar adevărul este că stilul de îmbrăcăminte body nu poate fi adaptat pentru stradă. Oricât ar încerca să ne convingă designerii şi vedetele, nu vom ieşi la cumpărături în aşa ceva.
Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009

Imprimeurile mult prea colorate
Imprimeurile puternice şi  intens colorate au fost în mare vogă în acest an, dar trebuie să reţinem că nu toate imprimeurile intră în categoria „hot” sau stilate.

Un exemplu sunt imprimeurile care amestecă motive florale cu motive geometrice pe acelaşi material aşa cum poartă Mandy Moore.
Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009
Skinny jeans masculin
Bărbaţii cu skinny jeans nu sunt un exemplu de stil, ci mai degrabă un exemplu deloc atrăgător.

Trebuie să recunoaştem că skinny este un cuvânt care se asociază mai bine femeilor, iar croiala tip „ţigaretă” trebuie să rămână doar în garderoba feminină.
Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009
Cele mai neinspirate tendinţe vestimentare în 2009Ochelarii mari cu rama din baga, numiţi şi geek gllsses au apărut pentru prima dată în show-ul Michael Kors toamnă-iarnă 2008-2009, iar apoi au devenit un trend pe stradă din cauza unor vedete ca Ashley Olsen, Chloe Sevigny, Peaches Geldof, Katy Perry şi chiar Jay Z.

În legătură cu aceştia am un singur lucru de spus: dacă nu ai nevoie de ochelari de vedere, nu-i purta!!! NU te vor face mai interesant în ochii sexului opus, ci sunt de prost gust ca accesoriu fals.

În aceeaţi categorie se încadrează şi ochelarii de soare stil grilaj, care au avut o perioadă de glorie în cluburile de noapte şi mai ales pe litoral.

Kanye West i-a purtat în videoclipul la piesa „Stronger „.

Spune-ne ce trenduri din 2009 intră pe lista ta neagră!

Foto: Northfoto, Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!