Trucuri pentru machiaj sexy de Valentine’s Day

De Andra Pecingina pe

Fă-te remarcată la orice petrecere de Valentine’s Day cu trucuri de machiaj care îţi vor transforma trăsăturile feţei în arme de seducţie! Iată câteva sfaturi de machiaj…

… pentru ca ochii, pomeţii, buzele şi pielea ta să devină cele mai sexy atuuri ale tale! 
 
Un truc simplu de machiaj pentru a-ţi face ochii să pară mai mari, mai luminoşi şi mult mai pătrunzători este să foloseşti fard de pleoape în nuanţe de argintiu, alb perlat sau champagne. Acesta trebuie aplicat în colţurile interioare ale ochilor. Alege fardul tip mousse Glam Eyes de la Rimmel, la preţul de 29,90 lei. 
 
Pomeţii tăi pot fi una din cele mai frumoase trăsături ale feţei, aşa că trebuie să ştii să îi pui în valoare. Încearcă un blush tip pudră mozaic, care îţi va evidentia pomeţii datorită particulelor de diferite nuanţe. Alege pudra mozaic de la Peggy Sage, la preţul de 46,16 lei.  
 
Inspiră-te din look-ul lui Audrey Hepburn şi alege o privire dramatică de felină pentru petrecerile din februarie. Alege eyelinerul lichid pentru acest stil de machiaj, pentru că va fi cel mai uşor de folosit din cauza aplicatorului fin. Încearcă Liner Express de la Maybelline la 32,99 lei. 
 
Un stil de machiaj minimalist al ochilor îţi permite să pui în valoare frumuseţea buzelor cu un ruj roşu aprins. O nuanţa de roşu pe buze şi pe unghii îţi va asigura o apariţie spectaculoasă şi feminină de Valentine’s Day.  
 
Foloseşte remediile noastre pentru buzele uscate pentru a te asigura că esti pregătită pentru un ruj roşu. Alege una din nuanţele cremoase ale rujului Color Perfection de la Max Factor, la preţul de 40 de lei. 
 
Poartă cu mândrie la orice petrecere sau cină romantică de Valentine’s Day machiajul smokey eyes. Optează pentru un machiaj smokey eyes în nuanţe mate de crem şi maro dacă ai tenul măsliniu şi ochii căprui şi unul smokey cu accente aurii pentru a îţi pune în valoare ochii verzi şi tenul deschis la culoare.  
  
Rimelul este esenţial pentru un machiaj sexi. Curbează genele cu un aparat special şi apoi foloseşte o pudră trasnlucidă între cele două aplicări de mascara, pentru a da volum genelor. Termină machiajul cu un rimel pentru volum şi un gloss perlat în nuanţe naturale. Alege Silk Gloss de la Max Factor, la preţul de 25,93 lei.
 
Iată şi galeria foto cu produse pe care ţi le recomandăm pentru un machiaj sexy ca la carte!

Foto: Northfoto, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro