Rochii superbe la Festivalul de Film de la Roma

De Diana Sorescu pe

Zilele acestea are loc Festivalul de Film de la Roma, iar proiecţiile sunt precedate de defilarea vedetelor pe covorul roşu. Fără dubii, Eva Mendes a captat atenţia criticilor de…
…modă cu rochiile ei.

Eva Mendes

Vedeta de la Hollywood a radiat atât pe covorul roşu, cât şi la conferinţa de presă. Alegerile ei vestimentare au fost extrem de inspirate, în ton cu evenimentul, iar publicaţiile din întreaga lume nu au contenit să o laude.Rochia din satin, burgundy fane, lungă până în pământ, i-a desenat perfect silueta sculpturală. Umerii i-au fost puşi în valoare de corsetul cu detalii suprapuse, iar talia subliniată de nodul stilizat.

Rochia a fost semnată de cei de la Gucci şi este model unicat, special conceput pentru divă.

La întâlnirea cu presa, Eva Mendes a purtat o rochie vaporoasă, cu imprimeu delicat, pe care a asortat-o unor pantofi nude, de lac, cu barete, marca Brian Atwood.

În altă seară, înainte de vizionarea filmului „La Dolce Vita”, exotica actriţă a îmbrăcat o rochie culoarea şampaniei de la Versace. Drapajul de pe umăr, franjurii şi micuţele cristale au transformat ţinuta într-un spectacol estetic de excepţie.

Rochii superbe la Festivalul de Film de la Roma

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2