Rochia asimetrică, o alegere îndrăzneaţă şi în tendinţe

De Diana Sorescu, pe

Vara aceasta, e timpul să laşi canoanele vestimentare deoparte şi să fii mai îndrăzneaţă! Culori vibrante sau nunaţe nude, plus croieli structurale! Poartă rochii asimetrice!

Rochia asimetrică

Rochia asimetrică este o piesă cu atitudine, cu linii structurale, suprapuneri şi jocuri de volumetrii, ce odată îmbrăcată îţi conferă un sentiment de încredere în sine.

Rochiile asimetrice sunt, de cele mai multe ori, uni sau maxim duo-tone, astfel încât arhitectura complexă a croiului să fie pusă în valoare.

Detaliile geometrice şi tăieturile făcut parcă la milimetru le transformă în piese de artă.

Iată cât de superb arată o creaţie roz vibrant, cu umăr structural, perfect, asortată unei perechi de pumps mov!

Camilla Belle arată fabulos în rochiţa verde jad de la Max Azria, creaţie asimetrică, pe un umăr, împodobită cu râuri de volane chic.

Iată dovada că o rochie asimetrică maxi e super-feminină şi trendy! Ashley Greene poartă o creaţie somon din colecţia Fendi primăvară vară 2011, o rochie cu o mânecă lungă şi suprapuneri de material.

Frumoasă şi rochia albă, cu fustă şi decolteu cu linii geometrice! Ţinuta a fost completată cu o centură declaraţie încrustată cu pietre de chihlimbar şi pantofi cum bumbi aurii, metalici.

Rochia asimetrică, o alegere îndrăzneaţă şi în tendinţe

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro