Rihanna este Femeia Anului 2009

De Andra Pecingina, pe

Rihanna a făcut furori aseară într-o rochie stil sirenă din satin ivoire la Gala „Women Of The Year Awards” în New York. Cântăreaţa a optat pentru o rochie creaţie Stephane Rolland şi a renunţat …
… pentru o seară la stilul androgin pentru care e recunoscută .

Rihanna este Femeia Anului 2009Rihanna, artista de 21 originară din Barbados, a fost numită „Femeia Anului” pentru cariera sa, stilul vestimentar original şi activităţile caritabile în care a fost implicată.

Cea mai importantă distincţie i-a fost acordată şi pentru curajul de a mărturisi public povestea controversată trăită alături de fostul iubit, Chris Brown.

Artista a fost cel mai bine îmbrăcată femeie de la Gala „Women Of The Year Awards”, unde au fost prezente şi premiate celebrităţi ca Serena Williams şi Stella McCartney.

Au mai fost prezente Catherine Zeta-Jones, Iman Bowie, Kerry Washington, Maria Shriver şi Amy Poehler.

În general, se pare că vedetele au o preferinţă aparte pentru rochiile de seară stil sirenă, cu drapaje excepţionale, care le asigură o apariţie spectaculoasă pe covorul roşu.

Marisa Tomei a făcut furori la premiile Oscar de anul acesta într-o creaţie Atelier Versace, la fel şi Evan Rachel Wood.
Rihanna este Femeia Anului 2009
Penelope Cruz a optat în mai multe rânduri pentru rochii de seară în stil sirenă, cele care îi scot în evidenţă frumuseţea exotică.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro