Ţinute la modă: cum să fii sexy şi rea

De Erika Chivu, pe

Fetele rele atrag toată atenţia după cum vedem şi în showbiz. Rihanna, Miley Cyrus, Kristen Stewart, Taylor Momsen sunt mereu în centrul atenţiei. Vezi cum să te îmbraci ca să fii şi tu sexy şi rea!
Ţinutele feminine şi romantice nu se demodează niciodată, dar uneori orice femeie îşi doreşte să fie cât se poate de sexy, cu un look de fată rea. Ia exemplu de la vedetele momentului şi învaţă ce piese te transformă pe loc într-o fată sexy şi cum trebuie să le combini.

Hainele de piele – sexy şi rea într-un minut

January Jones şi  Elisabetta Canalis sunt în general feminine şi elegante. Iată cât de uşor s-au transformat în fete rele, cu numai o piesă din piele. January poartă o jachetă de piele plus colanţi şi cizme înalte, iar Elisabettei nu i-au trebuit decât un maiou şi o pereche de pantaloni de piele.
Petru Rihanna, piesele din piele nu mai au niciun secret. Aici poartă doar o jachetă de piele cu pantaloni lejeri, top alb şi cizme. Ochelarii de soare sunt un accesoriu de bază la acest gen de ţinută.
January Jones, Rihanna, Elisabetta Canalis poarta piese de piele

Fusta mini sau pantaloni scurţi – rea şi seducătoare

Nu contează dacă sunt de piele sau din alt material. Pantalonii scurţi şi fusta mini te pot transforma într-o fată rea cu minim de efort, dacă ştii cum să le combini. Ia exemplu de la Rihanna, care poartă fusta mini cu un top negru uşor transparent şi pantofi statement cu toc uriaş. Artista a ales foarte bine croiala topului – unul prea sexy i-ar fi dat un aspect vulgar.
Rihanna poarta fista mini si pantaloni scurti

Blugii rupţi – fată rea care nu arată prea mult

Nu vrei să arăţi prea multă piele sau ţi-e teamă să nu obţii un look vulgar? Optează pentru blugii rupţi şi vei fi o fată „rea dar cuminte”. Dacă Gwen Stefani a ales blugi largi tip boyfriend, Miley îşi scoate în evidenţă picioarele frumoase cu un model skinny. În parte ade sus poţi purta orice, de la un maieu strâmt la top larg sau jachetă şi eşarfă.
Miley Cyrus si Gwen Stefani poarta blugi rupti

Nu uita: coafura, machiajul şi atitudinea

Dacă revezi pozele de mai sus, vei vedea că pe Rihanna o ajutp foarte mult şi coafura, dar, desigur, nu toate suntem dispuse să ne tundem ca ea. Cel mai simplu mod de a obţine o coafurp de fata rea este să… nu te coafezi deloc. Kristen Stewart rămâne o fată rea chiar şi în rochie de seară pentru că are acea coafură şi acea privire care spun „nici nu m-am deranjat să mă pieptăn”. Chiar dacă nu poţi să imiţi atitudinea ei, e simplu să îi copiezi coafura şi machiajul – ochi bine accentuaţi şi buze de abia atinse cu un ruj natural.
Kristen Stewart e sexy si rea

Ce greşeli să eviţi dacă vrei să fii sexy şi rea

Dacă te străduieşti prea mult, există riscul să cazi în vulgar sau să pari ciudată, ca Taylor Momsen. Pentru o ţinută de fată rea, alege una, maxim două piese din cele menţionate şi combină-le cu stil. Look-ul lui Taylor Momsen poate fi potrivit pentru o vedetă excentrică, dar nu pentru noi, muritoarele de rând.
Taylor Momsen e sexy si rea
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!