Rochii de vedete pe covorul roşu la lansarea MTV România

De Unica.ro, pe

Miercuri seară a avut loc lansarea unei aplicaţii de mobil MTV, prilej cu care LaLa Band, Andreea Bălan şi multe alte vedete din România au defilat pe covorul roşu în rochii superbe.
Alina Eremia, membra LaLa Band, a avut una din cele mai interesante ţinute ale serii. Ea a purtat pantaloni scurţi, un top negru asimetric, pantofi cu toc stiletto şi nişte accesorii excentrice pe genunchi.
Ne place şi ţinuta Andreei Bălan, care de obicei preferă culorile puternice, dar de data aceasta a ales o rochie albă, diafană, dar cu bustul foarte sexy.
Tot o rochie superbă a purtat Anca Serea, care a venit însoţită de Adrian Sînă. Ea a ales o creaţie mini decorată cu mărgele colorate.
La petrecere au fost prezenţi şi Marius Moga, Matteo, Max Dragomir, Adrian Sîna, trupele Akcent şi Red Blonde, Deep Central, Cristi Nistor, Kamara si multi altii, care au dansat pe piesele lui Alex Velea, invitat să încingă atmosfera împreună cu dansatoarele lui.
Petrecerea care a avut loc miercuria fost prilejuită de lansarea MTV Mobile şi a aplicaţiei
MTV Under The Thumb, eveniment in care cuvintele cheie au fost inovatie, tehnologie, mobilitate, informatie si cel mai important, muzica!
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!
andreea balan anca serea adrian sana

Rochii de vedete pe covorul roşu la lansarea MTV România
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro