Poze: Vedetele adoră eşarfele create de Malvina Cservenschi. Ţie îţi plac?

De Erika Chivu, pe

Eşarfele Malvensky din colecţia Marame, create de Malvina Cservenschi, au mare succes în rândul vedetelor din România. Ţie îţi plac?
Lansate de curând la New York, în cadrul unui eveniment glam, eşarfele create de Malvina Cservenschi sunt inspirate din portul tradiţional românesc. Prin colecţia Marame, designerul de accesorii îşi propune să readucă în atenţia fashionistelor motivele tradiţionale. Pline de culoare şi cu imprimeuri sofisticate, eşarfele Marame au cucerit New York-ul, dar şi Bucureştiul.
Printre clientele fidele ale Malvinei Cservenschi se află Valentina Pelinel, Rhea Costa, Raluca Lăzăruţ şi Dana Rogoz, toate cunoscute ca fashioniste convinse.
malvina rhea costa
Malvina însăşi poartă eşarfele creaţie proprie la fiecare ocazie şi ştie cum să le asorteze aşa încât să le pună foarte frumos în valoare. Cea mai recentă apariţie a ei a fost miercuri seară, la un eveniment monden, unde a purtat o ţinută simplă cu blugi, tricou alb, jachet de piele şi pantofi nude. Ca accesoriu a folosit o eşarfă Marame cu roşu şi roz.
Ţie îţi plac eşarfele create de Malvina?
malvina dana rogoz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!