Bebeluşa Oana Ioniţă, ţinută cool pe bicicletă

De Unica.ro, pe

Bebeluşa Oana Ioniţă a fost sâmbătă seara la evenimentul Summer Bike Fiesta organizat de revista Unica. Uite ce ţinută a ales pentru această ocazie.
„Bebeluşa” Oana Ioniţă a participat sâmbătă, împreună cu alte pasionate de bicicletă, la Unica Summer Bike Fiesta, eveniment care combinat mersul pe bicicletă cu muzica, surprizele şi cadourile.
Cum avea nevoie de o ţinută lejeră, Oana a purtat pe pereche de blugi skinny, un tricou simplu cu o fundiţă foarte feminină pe umăr, o pălărie chic şi o pereche de balerini roşii, para de culoare a ţinutei.
Oana Ioniţă, împreună cu Andrei Penu, instructor World Class, au fost gazdele evenimentului Summer Bike Fiesta. Cei doi s-au întâlnit cu participantele în parcarea Mall Vitan, apoi toţi au portnit pe traseul Piaţa Alba Iulia, Piaţa Muncii, Ştefan cel Mare, Calea Floreasca până în Herpstrău, la Roaba de Cultură. Aici au avut loc tombole şi concerte susţinute de SuperChell şi Julia Mayaya.
Vezi mai multe poze în galeria foto. CLICK AICI!
oana ionita unica summer bike fiesta
Sposorii evenimentului: Bucureşti Mall & Albacher Radler

Partenerii evenimentului: i’Velo & Green Revolution, Decathlon, World Class, BGS, Aquatique, Ivatherm, Cofetaria Confituria, Creative Arts, FabulousBaskets.ro, SapunZain.ro, LampioaneChinezesti.ro, Max Factor, Canyon, Eventix.
oana ionita unica summer bike fiesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!