#POARTAMADEINRO

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 aprilie 2020, 23:43
Cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, iar designul românesc nu face excepție. Ne dorim să sprijinim brandurile locale și te provocăm și pe tine să o faci. Cum? E simplu, te invităm să devii ambasador #POARTAMADEINRO.

Cum funcționează?

Postează pe social media (Instagram sau Facebook) o fotografie cu tine purtând o piesă vestimentară sau un accesoriu de la brandul tău românesc preferat. Te provocăm să îți pui imaginația la încercare și să creezi outfitul pe care de abia aștepți să îl porți la finalul acestei perioade de izolare. Dă leapșa mai departe prietenilor tăi. Împreună vom susține astfel designul românesc.

Ideea campaniei a pornit dintr-o discuție între fashion editorul UNICA Irina Hartia și Diana Coman, în prezent New Business Director în agenția de publicitate Mainstage. „Contextul actual zguduie din temelii tot ce am construit până acum; doar sprijinindu-ne unii pe alții putem să păstrăm în echilibru mai ales businessurile creative, de care avem atâta nevoie în astfel de momente“, spune Diana.

În ediția de mai a revistei UNICA vei găsi în locul clasicei rubrici un articol special cu o parte din designerii noștri preferați. Revista apare pe 23 aprilie și este disponibilă în punctele de difuzare a presei, benzinării și supermarketuri, dar poate fi comandată și online de pe https://colectii.libertatea.ro/reviste.

#POARTAMADEINRO
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!