(P) Noua colectie Divine Atelier – romantism si prospetime

De Unica.ro pe
Romantismul, prospetimea si modernismul sunt trasaturile ce definesc noua colectie de rochii de mireasa Divine Atelier.
Lansata in octobrie anul trecut in cadrul faimosului eveniment New York Bridal Week isi revendica inspiratia in farmecul stilului boem si este destinata mireselor romantice, cu o atitudine proaspata, fireasca. Noua colectie Divine Atelier propune rochii fluide, vaporoase, ce incorporeaza dantele pretioase, tull-uri fara greutate, matasuri suave si ne cucereste prin prospetimea romantica pe care o inspira.
 rochii de mireasa Atelier Divine
Rochiile de mireasa  formate din doua piese, top si fusta, se potrivesc mireselor nonconformiste ce iubesc stilul boho. Nota de rafinament este potentata de mix-urile de dantela, broderiile couture si detaliile surprinzatoare ale croiului.
Din rochiile colectiei nu lipsesc rochiile de inspiratie vintage, ce te invaluie in mister, rochiile minimaliste din mousseline de matase cu insertii de dantela chantilly, rochiile intregi din dantele de o frumusete pictoriala, rochii ce sunt adevarate piese atemporale aflate in acord cu estetica moderna.
rochii de mireasa Atelier Divine
Noua colectie a fost preluata de site-uri si bloguri internationale de prestigiu, prezentata in reviste de top internationale cum ar fi Colezione Haute Couture Sposa, TietheknotScotland, Suntimessplash Chicago.
Colectiile de rochii de mireasa Divine Atelier sunt prezente in showroom-uri de top din tari precum SUA, Italia, Marea Britanie, Scotia, Irlanda, Portugalia, Japonia si Australia, dar si in romanticul showroom de pe str. Paris din Bucuresti sau in magazinul elegant din Brasov.
Mai multe detalii despre Colectia Bohemia 2016 aflati vizitand site-ul: www.divine.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro