(P) Cum să porți bijuterii din aur indiferent de momentul zilei

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 20 decembrie 2020, 22:28

Bijuteriile din au reprezintă unele dintre accesoriile preferate ale femeilor. Rafinate, elegante și strălucitoare, acestea sunt potrivite tuturor ținutelor concepute cu stil și atenție la detalii. Totuși, multe femei consideră că podoabele din aur sunt adevărate exemple de eleganță desăvârșită așa că le asociază mai degrabă cu elementele vestimentare prețioase. Într-adevăr, bijuteriile din aur au linii sofisticate și ating absolutul frumuseții în materie de accesorii, dar asta nu înseamnă că trebuie purtate doar la evenimentele speciale de seară. Descoperă mai departe cum te poți bucura de piesele preferate, indiferent de loc și momentul zilei.

Bijuteriile discrete oferă o notă distinsă peste zi

Fără îndoială te-ai întrebat adesea cum poți purta accesorii dintr-un material atât de prețios atunci când mergi la birou sau ieși la o plimbare prin mall. După cum știi deja un outfit interesant nu înseamnă doar alegerea unor articole vestimentare deosebite, ci și a bijuteriilor potrivite. Iar dacă se întâmplă ca în colecția ta să se regăsească și piese din aur, atunci le poți purta fără probleme la serviciu ori când mergi să servești prânzul alături de prieteni. Însă, chiar dacă ai găsit o variantă de a achiziționa bijuterii aur ieftine și ți-ai îmbogățit garderoba cu noi piese, trebuie să știi cum să le accesorizezi.

Când vine vorba de activitatea obișnuită de peste zi pentru bijuteriile din aur se aplică același principiu ca și în cazul machiajului, și anume discreția. Sunt binevenite articolele cu design simplu, care nu au în componența lor pietre prețioase și care te pot ajuta să păstrezi o notă distinsă și delicată. Spre exemplu, dacă porți o cămașă nu este recomandat să optezi și pentru un colier, dar poți să-ți împodobești mâinile cu un inel de aur supradimensionat sau un model cu o singură piatră colorată, care să atragă toate privirile. În cazul în care ai ales o bluză cu decolteu în V asortează-i și un lănțișor subțire din aur, dacă optezi pentru o rochie vaporoasă se potrivește de minune un lanț lung, iar în situația în care porți părul strâns poți beneficia de o strălucire de invidiat cu o pereche de cercei delicați.

Ținutele casual, puse în valoare de accesoriile din aur

Pe tot parcursul zilei foarte multe femei ales ținutele casual în favoarea celor office. Bijuteriile din aur sunt potrivite chiar și în combinațiile îndrăznețe de sport-elegant ori alte articole vestimentare lejere. De pildă, dacă mergi la o petrecere în grădină poți alege să poți un colier din aur alb, de tip collar, și o rochie lungă până la genunchi. Atunci când mergi în oraș cu prietenii, la o ținută lejeră cu pantaloni sau jeans și o cămașă albă, descheiată, poți accesoriza și un lanț de tip princess din aur alb sau roz, dar fără pandativ. Totodată, și câteva inele simple, subțiri, se vor potrivi unor ținute casual. Chiar dacă nu porți haine spectaculoase, cu puțin curaj poți încerca să aduci extravaganță imaginii tale prin asocierea cu bijuterii discrete care să aducă eleganță aparițiilor tale de zi cu zi.

Piese din aur statement pentru evenimentele de seară

Persoanele care știu să aprecieze estetica la adevărata ei valoare mai mult ca sigur își accesorizează ținutele de seară cu bijuterii din aur. Acestea oferă noblețe și rafinament indiferent dacă alegi să iei cina la un restaurant deosebit sau mergi la o petrecere mai puțin formală. Dacă participi la un eveniment glamour, organizat seara, ținutei tale i se potrivește perfect un colier fancy, o piesă statement cu pietre prețioase sau diamante. Atunci când alegi să porți o rochie roșie ori neagră, strapless, lungă, trebuie să iei în calcul și un colier din aur și pandantiv cu pietre prețioase, care să-ți pună în valoare frumusețea. Regula principală a ținutelor de seară este să nu porți mai mult de trei accesorii din aur pentru că vor da senzația de opulență și nu oferă echilibru outfit-ului tău.

Bijuteriile din aur pot fi purtate în orice moment al zilei deoarece te pot face să te simți incredibil oferindu-ți puțin din strălucirea lor. Astfel de piese clasice ar trebui să se bucure de întâietate atunci când vorbim de accesorii și să se regăsească în garderoba oricărei femei deoarece sunt articole veritabile, speciale, ușor de asortat cu orice ținută.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!