Monica Columbeanu şi rochiile scurte

De Andra Pecingina pe

„Dacă ceva îţi este la inimă şi îţi place foarte mult, mi se pare normal să îl porţi de fiecare dată când consideri tu că s-ar potrivi”, mărturiseşte Monica Columbeanu.
Vedeta, care de curând a părăsit concursul „Dansez pentru tine”, a acceptat să vorbească cu unica.ro despre preferinţele ei vestimentare, cu alte cuvinte despre stilul mini pe care îl abordează cu precădere.

Monica Columbeanu (22 ani) este mai tot timpul văzută în rochii foarte scurte care îi dezvelesc cu generozitate picioarele lungi. Ea preferă să alterneze stilurile mini şi consideră că „important este să fie cât mai scurte”. Vedeta adaugă şi un amendament: „încerc să le port în momentele potrivite, nu trebuie să va închipuiţi că merg aşa la biserică sau la şedinţa cu părinţii.”

Monica ne spune că are mai mulţi designer preferaţi, unul dintre ei fiind Aura Dumitru, „cea care e „vinovată” pentru existenţa acestor piese minuscule în garderoba” vedetei. Amatoare de modă românească, ea promovează intens tinerii designeri, în special absolvenţii Universităţii din Cluj.

Soţia lui Irinel Columbeanu nu se vede renunţând prea curând la stilul mini şi micro abordat atât în pictoriale de modă cât şi la evenimente mondene: „Probabil că dacă în viitor îmi voi alege o profesie care presupune o ţinută foarte decentă în care fustele mini ar fi blasfemie, aceste articole vestimentare ar deveni o amintire. Dar vor exista în continuare week-end-uri, viaţa personală în care voi putea purta ce consider că mi se potriveşte.”

Întrebată cum comentează articolele răutăcioase din presa autohtonă la adresa stilului vestimentar abordat, Monica nu consideră că acestea merită atenţie. „Câinii latră, caravana trece” este expresia pe care vedeta o consideră potriviă pentru remarcile acide ale tabloidelor.


Urmăreşte mai multe imagini cu Monica Columbeanu în rochii mini în galeria noastră foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro