Ce pălării şi accesorii de păr se poartă vara asta

De Unica.ro, pe

Accesoriile de păr îndrăzneţe, colorate sau cu aplicaţii florale, se află în topul tendinţelor din această vară. Nici pălăriile nu trebuie să lipsească din garderoba estivală
Se poartă atât bentiţele şi agrafele în stil hippie, cu aplicaţii florale, cât şi cele îndrăzneţe, în culori vesele sau cu elemente metalice”, a declarat Oana Lazăr, expertul Meli Melo Paris, care a adăugat că alegerea depinde de stilul personal al fiecăreia.

Accesoriile de păr completează perfect orice ţinută de vară. Astfel, dacă este vorba de una de plajă, sunt recomandate bentiţe cu şnur lung şi aplicaţii florale, pentru un look hippie. În cazul participării la un eveniment,  accesoriile cu aplicaţii strălucitoare sau metalice, însă totodată discrete, transformă complet ţinuta.

Modelele de pălării ce se poartă în acest sezon depind şi ele de stilul fiecărei femei. Astfel, celor romantice şi visătoare li se potrivesc pălăriile cu boruri largi, în timp ce femeile pragmatice, aflate tot timpul în mişcare, pot opta pentru o pălărie în stil masculin, cu boruri mai mici.
Ce pălării şi accesorii de păr se poartă vara asta
Pălărie cu aplicaţii, 49,99 lei, şi pălăre cu boruri largi, 59,99 lei, Meli Melo.

Pălăriile pot fi asortate foarte uşor. De exemplu, o rochie vintage poate fi accesorizată cu o pălărie cu bor larg, în timp ce o ţinută şic de vară poate să fie însoţită de o pălărie cu bor îngust şi fundă”, a mai spus Oana Lazăr.

Combinaţii îndrăzneţe, culori în tendinţe

Accesoriile pentru vară nu se rezumă însă la bentiţe, agrafe şi pălării. Toate acestea pot fi asortate la rândul lor, în funcţie de gusturi şi de ocazie, altor accesorii, cum ar fi colierele sau brăţările.

O pălărie spectaculoasă va face întotdeauna echipă bună cu un set de brăţări statement, iar o bentiţă cu detalii florale poate fi asortată unui colier la baza gâtului. Totul ţine de imaginaţie.

Pe lângă culorile îndrăzneţe – portocaliu, verde sau albastru electric – rămân la modă şi culorile neutre, cum ar fi alb, crem sau gri. Imprimeurile variază şi ele, de la cele florale, până la buline de diverse dimensiuni sau dungi în stil navy.
Ce pălării şi accesorii de păr se poartă vara asta
Accesoriu turban pentru frunte, 12,49 lei şi agrafe, 7,49 lei, Meli Melo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro