Manichiură inedită de star: ghiceşte vedetele!

De Diana Sorescu pe

Vedetele de la Hollywood adoră manichiura specială, în nuanţe vibrante, cu aplicaţii 3D. Unica.ro îţi lansează o provocare: oare vei ghici divele care poartă acest tip de manichiură!

Unghii de divă

Fotografiile de mai jos au fost postate chiar de vedete, pe conturile lor personale de Twitter, semn că sunt tare mândre de unghiuţele lor!

1.Unghii fosforescente. Surorile gândesc la fel!”, a ciripit voluptoasa brunetă a cărei manichiură este expusă în poza numărul 1!

Indicii: În fotografie, diva este alături de 2 dintre surorile sale. Prenumele lor încep toate cu litera „K”, la fel ca şi numele de familie.

2. Unghiile lungi, ascuţite, roşu burgundy, decorate cu detalii 3D din fotografia 2 aparţin unei artiste excentrice, adulată de fani.

Indicii: Lângă poză, cântăreaţa a postat următorul comentariu: „Micuţii mei monştri, lăbuţele în aer!”.

3. O manichiură super-veselă, în nuanţe tari de portocaliu, fuchsia şi bleu, împodobită cu haiosul pacman, plus ştrasuri strălucitoare! Cine poartă oare pe unghiuţe această manichiură?

Indicii: Vedeta este o cântăreaţă de culoare, câştigătoarea celei de-a şasea ediţii American Idol. O melodie celebră a divei este „Tattoo”.

4. Cine oare ar fi în stare să-şi decoreze unghiile cu pozele prinţului William şi ale frumoasei Kate? Stilul de manichiură, cu abţibilduri imprimate, este pe val, iar cântăreaţa este în pas cu trendul!

Indicii: Frumoasa artistă este brunetă şi ne-a spus cândva că „a sărutat o fată şi i-a plăcut”!

Răspunsurile corecte vor şi afişate mai târziu. Până atunci, spor la ghicit!

Manichiură inedită de star: ghiceşte vedetele!

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro