Mădălina Ghenea, momită pe bani frumoşi de un post tv din România! Află unde ai putea să o vezi

De Libertatea.ro pe

Mădălina Ghenea a fost de două ori în emisiunea lui Mihai Gâdea (foto) de la Antena 3, “Sinteza zilei”.
Văzând că simpla ei prezenţă în platou îi aduce nesperat de mulţi telespectatori, realizatorul şi-a dat seama că transformarea ei din invitată în prezentatoare ar fi o mişcare genială, care ar ridica audienţa până la cer. Următorul pas a venit firesc: i-a propus Mădălinei să fie gazda unei emisiuni de divertisment – un talkshow cu vedete, în genul celui făcut de celebra Oprah Winfrey în America -, însă la Antena 1, nu la Antena 3!
În mod normal, superba olteancă de 25 de ani ar fi respins din start o astfel de ofertă, pentru că agenda ei e plină cu filmări şi evenimente pe care trebuie să le onoreze în Italia, ţara ei adoptivă. În plus, trecerea de la statutul pe care-l are acum peste hotare la cel de prezentatoare TV în România ar fi, într-o oarecare măsură, un pas înapoi.
Însă un amănunt a împiedicat – o să refuze categoric propunerea de a fi colegă cu Simona Gherghe şi Dan Capatos (foto jos): onorariul. I s-a promis o mică avere dacă acceptă – undeva între 30.000 şi 50.000 de euro pe ediţie, susţin surse din trustul Intact. Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat