Jorge și iubita lui, Ramona, cel mai stilat cuplu, la prima lor apariție publică

De Unica.ro pe

La una din cele mai așteptate petreceri mondene ale anului, cântărețul Jorge și-a făcut pentru prima oară apariția în public alături de iubita lui, Ramona Prodea, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste un an.
Cei doi tineri au fost îmbrăcați în ținute de cocktail, iar dacă Jorge s-a aflat în topul cinci al celor mai bine îmbrăcați bărbați la petrecerea VIVA!, rochia taylor made în culoare fucsia a Ramonei a întors toate privirile.
Ținuta elegantă a iubitei lui Jorge a fost întregită de un plic Louis Vuitton și pantofi Steve Madden, în timp ce artistul a purtat costum și pantofi Ego. Cântărețului îi merge bine atât din punct de vedere personal dar mai ales profesional. În mai puțin de zece zile, piesa „Geamantan”, pe care o cântă alături de Pavel Stratan, a făcut peste 1 milion de viziualizări pe youtube.
Mă simt susținut și iubit necondiționat„, le-a spus el prietenilor săi despre Ramona Prodea, care ocupă o funcție importantă în conducerea unei corporații internaționale, pe zona Europei de Est și a Adriaticii. Ea are o experiență de peste 15 ani în domeniul distribuției IT.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO