Jessica Alba iubeşte blugii coloraţi. Iată cum îi porţi cu stil!

De Diana Sorescu pe

Jessica Alba este o mămică nu doar foarte sexy, ci şi foarte stilată! De când a născut a doua oară, diva a făcut o adevărată pasiune pentru blugii coloraţi şi se pare că deja impune un trend!

Blugi coloraţi

Încă sunt nămeţi, dar gândul ne zboară la primăvară! Şi cum putem să ne „tratăm” mai rapid decât cu sesiuni de shopping…în avans! Completează-ţi garderoba cu 3-4 perechi de jeanşi coloraţi! Alege modelul skinny şi inspiră-te de la Jessica Alba: compune ansambluri stilate, având ca piesă cheie aceşti pantaloni.
Jessica este îndrăzneaţă din punct de vedere estetic, iar color blocking nu mai are secrete pentru ea. Iată cât de bine arată mixul blugi verzi, palton albastru şi gentuţă roz delicios!
O pereche de jeanşi galben solar vor lumina şi cea mai grea iarnă! Combină-i cu un palton negru, gros şi cu botine, exact aşa cum a procedat Jessica. Simplu, dar de efect.
Jessica Alba iubeşte blugii coloraţi. Iată cum îi porţi cu stil!
Mix fericit: jeanşi roşii, tricou alb simplu, sacou negru, colier statement şi botine, plus atitudine de superstar! Inspiră-te!
Un look casual, relaxat şi cool, propus de actriţă: combină un cardigan tricotat maro cu un top simplu de bumbac, adaugă un şal călduros cărămiziu, o pereche de jeanşi muştar şi cizme country şi ţinuta fabuloasă e gata!
Jessica Alba iubeşte blugii coloraţi. Iată cum îi porţi cu stil!
Îţi plac blugii coloraţi?
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro