Cum să te încalţi când porţi rochie mini

De Diana Sorescu, pe

E vară şi noi, femeile, adorăm să ne etalăm bronzul caramel şi picioarele superbe în rochii cât mai scurte. Iată cu ce să te încalţi când porţi rochie mini, cu exemple de la vedete!

Rochie mini

Rochia mini este o piesă vestimentară extrem de sexy, ce are menirea de a-ţi pune picioarele în evidenţă. Dacă vrei să obţii un look stilat, fără pic de vulgaritate, alege modelele cuminţi în partea de sus, fără decolteuri adânci, dacă se poate cu mânecă lungă! De asemenea, un blazer pe deasupra o să îţi ofere încredere în tine, un plus de clasă şi atitudine de divă!

O rochie mini o să facă mereu pereche bună cu încălţămintea înaltă. Asorteaz-o cu pumps cu platformă ascunsă şi toc, pantofi peep toe sau pantofi cu talpă ortopedică, aşa cum poartă Vanessa Hudgens.

Varianta de rochie mini şi cizme peste genunchi, cu toc înalt, este super-sexy. Karolina Kurkova a mizat pe o rochie mini, metalică şi cizme carâmb înalt.

Observăm că supermodelul a ales un item foarte decent în partea de sus, tocmai pentru a crea un echilibru estetic, implicit o ţinută stilată.

Cum să te încalţi când porţi rochie mini

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!