Penele de păun – imprimeuri şi accesorii în tendinţe

De Erika Chivu, pe

Neaşteptat şi extravagant, imprimeul pană de păun, atrage imediat toate privirile, fie că apare pe haine sau accesorii. Iată cum îl poartă vedetele şi cum porţi şi tu imprimeul păun.

Cum poartă vedetele imprimeul pană de păun

Amestecul extravagant de culori al penei de păun nu avea cum să nu atragă atenţia designerilor care folosesc acest motiv de mult timp pe hainele şi accesoriile lor. Şi cum vedetele trebuie să atragă toate privirile, acest trend special le-a cucerit imediat.

Când îşi permit să fie extravagante, vedetele mizează pe outfit-urile ce includ pene de păun. Eva Longoria a purtat această rochie neaşteptată într-o seară petrecută la un club din Cannes, iar Audrina Patridge a ales pentru o ocazie asemănătoare un top cu pene de păun şi o fustă neagră extrem de scurtă.
Ceva mai cuminte a fost outfitul lui Katie Price care a combinat un top simplu, fără bretele, cu o fustă făcută integral din pene de păun.

Însă cea mai frumoasă rămâne rochia lui Nicky Hilton. Imprimeul cu pene de păun stilizate este foarte frumos şi atrage privirile fără a fi prea extravagant. O rochie pe care o poate purta oricine.

Penele de păun - imprimeuri şi accesorii în tendinţe

Vezi în pagina următoare cum poţi purta şi tu penele de păun!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!