Hot or not? Uite ce rochie a ales Sarah Jessica Parker!

De Erika Chivu pe

Saraj Jessica Parker a fost vedeta serii la gala amfAR, care a avut loc aseară la New York. Dar nu toţi au fost de acord cu alegerea ei vestimentară.
Sarah Jessica Parker a defilat pe covorul roşu al galei caritabile amfAr, care deschide săptămână modei de la New York. Cunoscută ca o fashionistă convinsă, Sarah a fost vedeta serii, toţi cei prezenţi fiind nerăbdători să vadă toaleta ei.
Vedeta a ales o rochie roşie din colecţia haute couture Maison Martin Margiela, o creaţie fără bretele, dar şi fără formă care nu-i pune deloc în valoare silueta suplă. Când a coborât din maşină, Sarah Jessica Parker purta şi o haină albă de la aceeaşi casă de modă. Deşi pe aceasta a dat-o jos, ea nu a renunţat şi la eşarfă lungă în alb şi negru.
Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker
Indiferent de alegerea vestimentară, Sarah a fost o apariţie superbă la cei 47 de ani ai săi. Coafura a fost simplă, cu bucle lejere, ceea ce i-a pus în valoare frumuseţea naturală.
Gala amfAR, la care au fost prezente multe alte vedete se ţine în fiecare an în onoarea celor care au contribuit la luptă împotriva HIV/SIDA. Printre cei care au fost onoraţi anul acesta s-a numărat şi Heidi Klum.
Sarah Jessica Parker, 4 ţinute cool de iarnă. Inspiră-te!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro