Hot or not? Uite ce rochie a ales Sarah Jessica Parker!

De Erika Chivu pe

Saraj Jessica Parker a fost vedeta serii la gala amfAR, care a avut loc aseară la New York. Dar nu toţi au fost de acord cu alegerea ei vestimentară.
Sarah Jessica Parker a defilat pe covorul roşu al galei caritabile amfAr, care deschide săptămână modei de la New York. Cunoscută ca o fashionistă convinsă, Sarah a fost vedeta serii, toţi cei prezenţi fiind nerăbdători să vadă toaleta ei.
Vedeta a ales o rochie roşie din colecţia haute couture Maison Martin Margiela, o creaţie fără bretele, dar şi fără formă care nu-i pune deloc în valoare silueta suplă. Când a coborât din maşină, Sarah Jessica Parker purta şi o haină albă de la aceeaşi casă de modă. Deşi pe aceasta a dat-o jos, ea nu a renunţat şi la eşarfă lungă în alb şi negru.
Lecţii de stil de la Sarah Jessica Parker
Indiferent de alegerea vestimentară, Sarah a fost o apariţie superbă la cei 47 de ani ai săi. Coafura a fost simplă, cu bucle lejere, ceea ce i-a pus în valoare frumuseţea naturală.
Gala amfAR, la care au fost prezente multe alte vedete se ţine în fiecare an în onoarea celor care au contribuit la luptă împotriva HIV/SIDA. Printre cei care au fost onoraţi anul acesta s-a numărat şi Heidi Klum.
Sarah Jessica Parker, 4 ţinute cool de iarnă. Inspiră-te!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea