Eşarfa, un item chic care scoate din anonimat orice ţinută

De Diana Sorescu, pe

Eşarfele colorate şi şalurile nu sunt piese vestimentare pe care să le porţi doar ca să îţi ţină de cald! Împodobeşte-ţi ţinutele de primăvară şi vară cu aceste accesorii textile chic!

Eşarfe stilate

Ne ispirăm de la dive şi ne dăm seama că eşarfa este un item versatil ce merge asortat atât la pantaloni, cât şi la rochiţe delicate, pantaloni scurţi, colanţi sau blugi!

Jessica Alba poartă o eşarfă din bumbac, galben solar, pe care a mixat-o cu un top în dungi alb cu negru, plus o pereche de jeanşi boyfriend şi balerini, un look relaxat, casul, potrivit pentru plimbări în aer liber şi shopping.

Lucy Liu este adorabilă în rochiţa albastru cu roz, plus platforme somon şi o eşarfă elegantă, cu imprimeu!

Dacă îţi doreşti un outfit minimalist, dar stilat şi sexy, fură puţin din modul în care Victoria Beckham şi-a construit ansamblul vestimentar. Pantaloni scurţi, maiou, pantofi cu toc foarte înalt şi musai un şal lung, subţire, croşetat!

O altă ţinută elegantă, uşor de obţinut, este cea all black „spartă” cu o eşarfă colorată, specială, sau una animal print , că tot sunt pe val!

Un tricou, un maiou, o pereche de colanţi, o salopetă, pumps negri plus itemul de efect, adică eşarfa, şi ţinuta e gata! Cu o simplă eşarfă sau un şal îţi poţi transforma o ţinută banală în una de efect, care să stârnească admiraţie.

Eşarfa, un item chic care scoate din anonimat orice ţinută

Tu ai purta eşarfă în sezonul cald?

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!