Pharmaceris, dermoinovaţii pentru pielea problematică

De Unica.ro pe

Produsele dermatocosmetice Pharmaceris au fost create pe baza celor mai recente descoperiri ştiinţifice în cosmetologie şi folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Eficienţa produselor Pharmaceris, destinate în special tenului cu probleme, a fost demonstrată prin teste dermatologice pe subiecţi cu predispoziţie către boli alergice ale pielii şi recunoscută de către institute ştiinţifice independente.

Produsele sunt gândite şi dezvoltate în laboratoarele Centrului de Cercetari Ştiinţifice Dr. Irena Eris. Aici, experimetnele în domeniul cosmetologiei sunt realizate de medici dermatologi, alergologi, farmacişti, biologi şi microbiologi.  

Centrul de Cercetări Ştiinţifice dr. Irena Eris este unul din puţinele care efectuează studii proprii in vitro – pe culturi de celule ale pielii umane – in vivo – de aplicare – şi ex vivo – pe fragmente de piele.

Produsele Pharmaceris se vor găsi şi în România, în farmacii şi vor putea fi recunoscute după litera pe care o poartă, fiecare gamă de produse având propriile indicaţii:

1.    Pharmaceris A – Dermoîngrijirea tenului sensibil şi alergic
2.    Pharmaceris C – Dermoîngrijirea pielii cu predispoziţie la celulită3.    Pharmaceris M – Dermoîngrijirea pielii femeilor însărcinate
4.    Pharmaceris N – Dermoîngrijirea tenului cuperozic
5.    Pharmaceris T – Dermoîngrijirea tenului acneic6.    Pharmaceris W – Dermoîngrijirea tenului cu pigmentare neregulată
7.    Pharmaceris Neoscope – Dermoîngrijirea cu efect de lifting

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro