„Dansez pentru tine”, cea mai bună dietă. Vezi cât a slăbit bebeluşa Oana!

De pe

Dacă mersul pe jos face piciorul frumos, participarea la Dansez pentru tine şi repetiţiile zilnice fac trupul de zeiţă! Bebeluşa Oana Ioniţă a slăbit cel mai mult dintre vedetele acestui sezon!
Fie că au demarat pregătirile acum şase săptămâni, aşa cum este cazul Biancăi Drăguşanu, al Nicoletei Luciu şi alOanei Ioniţă, sau de doar două săptămâni – Roxana Ionescu, vedetele nu şi-au lăsat în Buftea, la repetiţii, doar sufletul, ci şi câteva kilograme bune.
Campioană la slăbit este Oana Ioniţă. Talentata dansatoare a slăbit nu mai puţin de 7 kilograme. „Se simte la haine, la urcatul scărilor şi sunt foarte mulţumită şi tonică”, a declarat Oana. Nu la fel crede însă mama ei, care e de părerecă ar trebui să se odihnească mai mult.
4 kilograme a slăbit şi Nicoleta Luciu. Vedeta este însă foarte mulţumită pentru că a depus foarte multă masă musculară. „Am grijă să mănânc ceea ce trebuie, dar nu mă abţin dacă îmi este poftă de ceva. I-am făcut o surpriză lui Hainer şi i-am adus mici. Am mâncat şi eu alături de el, doar n-o să stau să mor de poftă, am doar grijă să nu depăşesc limita”, a mărturisit Nicoleta.
Bianca şi mai nou intrata în competiţie Roxana Ionescu au slăbit câte 2 kg. „Nu cred că voi slăbi foarte mult, sunt atentă la ce mănânc, nu vreau să pic pe la repetiţii, vreau să am energie”, a declarat Roxana. Şi Bianca dă piept cu o poftă nebună de mâncare dis de dimineaţă: „Recuperez energia la micul dejun, pe care îl mănânc cu cea mai mare poftă din lume. În ultima perioadă am inclus în meniul meu şi ciocolata neagră, pe care o port mereu în geantă”, a dezvăluit Bianca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro