Cum să te machiezi pentru Revelion în 15 minute

De Diana Sorescu pe

Eşti grăbită, nu ai timp să ajungi la salon pentru un make up profi şi nici timp de zăbovit în faţa oglinzii de acasă. Pentru că e musai să fii superbă de Revelion, unica.ro te învaţă…
..cum să te machiezi-fulger!

Bun. Ai la dispoziţie un sfert de oră să îţi faci un make up de divă. Urmează paşii propuşi de noi iar reuşita va fi garantată! Start!

Pasul 1

Prinde-ţi părul într-o coadă şi eliberează-ţi faţa. Sterge-te gentil cu un demachiant uleios, special pentru ochi şi buze şi îndepărtează toate impurităţile.

Timp estimativ: 2 minute

Pasul 2

Renunţă la fondul de ten în favoarea unei creme hidratante uşor colorate, cu particule strălucitoare. Aplic-o pe toată faţa, dar şi pe gât, ajutându-te de buricele degetelor. Tenul tău o să fie luminos şi deloc încărcat, proaspăt ca în zilele de vară. Cristalele din cremă îţi vor conferi nota de lux după care tânjeşti.

Timp estimativ: 2 minute

Pasul 3

Pune accent pe ochi şi optează pentru un make up minimalist, dar de efect. Trasează-ţi cu eyelinerul o coadă de rândunică şi migdalează-ţi ochii într-un mod încântător. Dacă nu eşti o expertă a acestei tehnici foloseşte creionul dermatograf kohl. Efectul va fi similar.

Curbează-ţi genele cu un mascara de top, care să le alungească, să le curbeze şi să le dea volum în acelaşi timp. Poţi să foloseşti înainte şi un cleştişor special cu care să le întorci.

Timp estimativ: 6 minute

Pasul 4

Cu ajutorul unei pensule moi alintă-ţi buzele cu un ruj potrivit ţinutei tale. Se poartă nuanţele vibrante, îndrăzneţe, precum roşu pasional, corai sau burgundy. Dacă îţi doreşti o apariţie extrem de stilată mergi pe un gloss nude.

Timp estimativ: 3 minute

Pasul 5

Înşfacă un blush în ton cu pielea ta şi pudrează-ţi uşor pomeţii. Fixează machiajul pulverizându-ţi pe faţă valuri răcoroase de apă termală. Şi asta-i tot!

Timp estimativ: 2 minute

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro