Cum să porţi bulinele

De Shoppingnews.ro pe

Bulinele sunt vesele şi simpatice, au un aer retro şi pot fi purtate aproape la orice vârstă. Deci au o mulţime de avantaje. Dacă le îndrăgeşti, nu ezita să…
… le porţi vara asta pentru un strop de voie bună. Iată cum!

Bulinele sunt uşor de purtat şi trebuie să ţii cont doar de câteva reguli pentru a scoate la capăt o ţinută reuşită care să le implice.

Dacă eşti plinuţă, poartă buline mărunte, ca nişte picăţele. Evită buline mari pe rochii sau cămăşi, prea vor evidenţia formele tale rotunde. Încearcă o rochie asimetrică, într-o nuanţă caldă deschisă, precum cea de la TopShop.

Cel mai bine ar fi să NU porţi bulinele din cap până în picioare. Daca porţi o rochie cu buline, alege altfel de accesorii. Bulinele sunt un imprimeu cu o personalitate puternică, nu se vor înţelege foarte bine cu alte imprimeuri.

Cu toate astea, dacă eşti îndrăzneaţă şi ai încredere în îndemânarea ta de a suprapune, poartă alături de buline piese cu dungi sau animal print. Important este ca bulinele să nu fie decât într-o singură culoare, care să meargă de minune cu cel de-al doilea imprimeu ales.

Dacă nu te pricepi la astfel de combinaţii şi nu te vezi purtându-le, alege mereu lângă obiectul vestimentar îmbulinat numai haine uni.

Citeşte continuarea pe shoppingnews.ro!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat