Cum să porţi blana artificială

De Andra Pecingina, pe

O dată cu temperaturile din ce în ce mai joase, revin în topul preferinţelor şi cele mai călduroase piese din garderobă. Blana este ideală pentru zilele de ianuarie…
… pentru că transformă orice ţinută simplă într-una practică, dar şi rafinată.

Blana artificială şi pielea ecologică reprezintă unul din trendurile majore ale iernii 2009. Jachetele din blană artificială sunt piese care îţi vor aduce reputaţia de femeie cu stil, dar în acelaşi timp interesată de drepturile animalelor.

Pentru toamna trecută designerii au propus blana lungă şi colorată, în diverse forme, fie haină, bolero sau vestă. Culorile au fost cât mai puternice: verde acid, electric, albastru cobalt sau rosu închis. Dar cum acestea sunt pentru cele mai îndrăzneţe dintre noi, îţi propunem piese ceva mai uşor de accesorizat şi ţinute de zi cu zi, inspirate din tendinţe.

Iată mai întâi cum au ales vedetele noastre să poarte diferite piese din blană la evenimente mondene!
Andreea Raicu şi Venera Arapu au ales să acopere rochia de gală aleasă pentru Gala Festivalului Brazilor de Crăciun cu o piesă din blană în nuanţe frumoase de ambră.

Venera Arapu a optat pentru o capă rafinată, iar Andreea Raicu pentru un bolero cu o croială elegantă, dar scurtă. Ileana Badiu a purtat la prezentarea de modă a Andrei Cliţan un ansamblu asemănător, rochie neagră şi o jachetă scurtă din blană gri.
Cum să porţi blana artificialăDesignerul Laura Lazăr este şi ea pasionată de piesele din blană, însă preferă o textură ceva mai casual de blană sintetică cu fir lung şi rebel, aşa cum îţi propunem în ce-a de-a doua ţinută, peste o rochie cu imprimeu zebră sau peste o rochie pulover foarte chic.
Cum să porţi blana artificială

 

Iată mai jos şi propunerile noastre de ţinute care să includă o piesă din blană artificială!

 

Cum să porţi blana artificială

# 1
Rochie pulover Kinga Varga, Ummagumma, 110 lei
Geantă Cropp Town, 129 lei
Vesta din blană artificială La Redoute, 189,99 lei
Brăţară „Cinema Bleu” Mihaela Zvincă, Ummagumma, 100 lei
Cizme ChouChou, 440 lei

# 2

Rochie New Yorker, 129 lei
Vesta din blană sintetică Quelle, 155,90 lei
Colier Meli Melo 59,99 lei
Poşetă plic ChouChou 220 lei
Cizme scurte La Redoute 364.65 lei
Cum să porţi blana artificială
# 3
Vestă Tara Fashion, 119 lei
Jeanşi New Yorker, 179 lei
Maieu La Redoute, 72,24 lei
Curea Accessorize, 88 lei
Poşetă ECCO Hamburg Tote, 350 lei
Cizme Reserved, 359 lei

O alta variantă practică şi elegantă pentru a purta blană în restul anotimpului friguros este o jachetă impermeabilă cu guler din blană sau un palton din lână cu guler îmblănit. Nu uita de accesoriile cu blană sintetică, o căciulă îmblănită îţi va fi foarte folositoare pe viscol şi frig.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!