Cum să-ți faci o garderobă minimalistă

De Sandra S. pe

Știi și tu vorba aceea – „mai puțin înseamnă mai mult”, nu-i așa? Ei bine, află cum îți poți face o garderobă minimalistă în doar câțiva pași simpli și scapi de aglomerație, hainele care nu-ți mai plac și care nu-ți mai vin.

Fă-ți un plan

Gândește-te și pune pe hârtie: ce îți place să porți, ce haine îți vin bine, ce vrei să porți, ce ai deja și ce altceva îți mai trebuie. După ce ai pus lista la punct poți trece la pasul următor.

Haine de calitate

Articolele vestimentare de calitate au durată de viață mai lungă. Chiar dacă te costă mai mult, nu spune nimeni că trebuie să le cumperi pe toate odată. Caută-ți brandul potrivit pentru stilul tău și cumpără-ți pe rând hainele de care ai nevoie.

Haine care îți vin bine

Pentru că o garderobă minimalistă înseamnă strictul necesar și vei cumpăra haine care să reziste o perioadă lungă de timp, trebuie să le cumperi doar pe cele care îți vin foarte bine și se potrivesc formei corpului tău. Probează cât mai multe articole ca să-l alegi pe cel mai bun.

Alege culori neutre

Nu este atât de plictisitor, mai ales dacă ai mai multe variante de culori. Alege culorile care ți se potrivesc cel mai bine și variază pe temă. În plus, bluzele uni pot fi purtate mai mult timp decât cele cu model – care nu mai sunt în trend de la un sezon la altul.

Accesorizeaza!

Păstrează toate accesoriile colorate pe care le ai și adaugă altele noi în timp, pentru fiecare tip de eveniment la care participi. O ținută în culori neutre poate deveni foarte interesantă cu accesoriile potrivite.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro