Cum au petrecut vedetele după Globurile de Aur

De Andra Pecingina pe

Imediat după ceremonia Globurilor de Aur, vedetele au dat startul la distracţie în diferite colţuri ale oraşului Los Angeles, la petreceri în cinstea câştigătorilor Galei din 2010!
Noi ne-am propus să îţi prezentăm şi ce au purtat celebrităţile la faimoasele „after parties”! Majoritatea actriţelor au păstrat ţinuta de gală şi au celebrat premiile la petrecerea companiei de film Weinsten. 

La petrecerea HBO însă, Chloe Sevigny a sosit cu premiul primit dar şi într-o nouă rochie neagră din tulle semnată Christian Lacroix Couture.

La aceeaşi petrecere a fost prezentă şi Amanda Seyfried, strălucitoare într-o rochie Valentino Couture cu un design spectaculos creat de suprapunerile de negru şi bej.

Petrecerea Warner Bros. a prilejuit o nouă serie de vedete care de care mai bine îmbrăcate: Lindsay Lohan într-o rochie mini cu glugă şi aplicaţi metalice Brian Lichtenberg (pe care au mai purtat-o înainte Kim Kardashian şi Ciara), Ashley Olsen într-o creaţie cu aplicaţii florale Erdem şi pantofi Manolo Blahnik, Isabel Lucas în Chanel Resort 2010, Lily Collins în Gianfranco Ferré şi Camilla Belle într-o rochie Giorgio Armani care seamănă izbitor cu cea purtată de Alicia Keys la American Music Awards 2009.

Rachel Zoe a fost nelipsită la petrecere şi a purtat o rochie lungă creată din suprapuneri de negru şi auriu. Întrebată de către reporterii prezenţi la petrecere ce vedete consideră ea bine îmbrăcate la Globurile de Aur, celebra stilistă şi-a numit propriile cliente: Kate Hudson, Cameron Diaz şi Jennifer Garner.

Vezi mai multe imagini cu vedetele la petrecerile în cinstea Globurilor de Aur 2010 în galeria foto de mai jos!

Vezi şi cele mai frumoase rochii ale vedetelor la Globurile de Aur 2010! Vezi şi cel mai prost îmbrăcate vedete la Globurile de Aur 2010! 
Foto:
Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro