Cum să îți alegi corect sutienul, în funcție de ținută

De Consuela Stratulat, pe

Garderoba unei femei se schimbă de la o zi la alta, de aceea este important să știi ce sutien să alegi, în funcție de ținută. Îți spunem noi de ce să ții cont, pentru a arăta mereu impecabil.
Când îți cumperi un sutien, trebuie să alegi modele ce au cusături fine, în culori și cu bretele care nu ies în evidență prin haine. Cea mai bună opțiune sunt sutienele într-o nunață apropiată de culoarea pielii, pentru că sunt mai greu de observat prin culori pale, închise sau transparente. Evită nuanțele aprinse, mai ales atunci când porți cămăși colorate, pentru că se vor vedea într-un mod neplăcut.

Sutienul potrivit pentru ținutele de zi

Orice sutien care te face să te simți confortabil este o alegere bună pentru tricourile sau bluzele la baza gâtului și din materiale mai puțin sofisticate. Dacă porți, însă, bluze mulate, caută un sutien fără multe cusături, pentru a nu ieși prea mult în evidență. În același timp, cupele trebuie să îți acopere tot sânul, pentru că altfel, diferența va fi vizibilă.
Cum să îți alegi corect sutienul, în funcție de ținută
Pentru bluzele cu decolteu în V, alege sutiene care au decolteu adânc, pentru ca nu cumva cupa să iasă din top.
Cum să îți alegi corect sutienul, în funcție de ținută
Dacă porți bluze sau rochii fără bretele, știi, deja, că trebuie să porți un sutien fără bretele. Ai grijă, însă, să alegi un model care să stea foarte strâns pe corp, pentru că altfel vei avea mereu impresia că stă să cadă.
Maieurile cu bretele subțiri pot fi purtate cu un sutien fără bretele, dar la fel de bine merge și cu un sutien cu bretele subțiri. În acest caz, oricum riști să se vadă breteaua, așa că ar fi bine să optezi pentru un sutien în aceeași culoare cu topul.
Cum să îți alegi corect sutienul, în funcție de ținută
Cel mai bine este să investești în sutiene cu bretele detașabile.

Sutienul potrivit pentru ținutele de seară

Ținutele de seară sunt ceva mai sofisticate, iar alegerea sutieneului potrivit trebuie făcută cu grijă. Alege sutiene din silicon, care nu au spate sau bretele și pot fi purtate la orice. Se lipsesc, pur și simplu, de piele și sunt invizibile, asigurându-ți suportul de care ai nevoie.
Cum să îți alegi corect sutienul, în funcție de ținută
Nu există o regulă potrivit căreia trebuie să îți asortezi lenjeria intimă cu sutienul. Nimeni, cu excepția iubitului tău, nu va vedea ce culori ai ales,  așa că poartă ce te face să te simți bine.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!