Cizme de toamnă: ce se poartă în 2013

Ultimul update Luni, 31 ianuarie 2022, 13:33

Dacă nu ţi-ai ales încă cizmele pentru toamna 2013, e momentul să o faci. Noi îţi spunem care sunt tendinţele sezonul acesta în materie de cizme.

Cizme de toamnă peste genunchi

Cizmele peste genunchi sunt principalul trend al toamnei în materie de încălţări. Dacă vrei să fii la modă trebuie să ai o pereche negre, cât mai simple. Alege unele cu talpă joasă sau cu un toc mic şi gros pentru a evita look-ul vulgar. Le poţi purta cu o fustă sau rochie mini, dar şi cu o pereche de colanţi din piele.
cizme peste genunchi
Cizme Thea Visconti, 549 lei

Cizme de toamnă până la jumătatea gambei

Cizmele de toamnă până la jumătatea gambei sunt o alegere clasică. Le vei purta mulţi ani de acum înainte pentru că nu se demodează niciodată. Poartă-le cu fuste feminine şi cu rochii.
Cizme de toamnă: ce se poartă în 2013
Cizme Emmanuel, 262,90 lei

Cizme de toamnă până la glezne

Cizmele până la glezne sunt foarte versatile. Dacă alegi o pereche cu design simplu le poţi purta la orice fel de ţinută. Evident, nu vorbim de cele cu toc stiletto, care se potrivesc doar la anumite ţinute.
cizme dr scholl
Cizme Dr. Scholl, 389,99 lei

Cizmele militare

Cizmele cu aspect „militar”, care au ţinte, catarame sau un aspect de „vechi” sunt foarte trendy toamna asta, ca şi hainele militare. Le poţi purta cu ţinute casual, sport sau rock. Se potrivesc foarte bine cu jachetele de piele.
cizme de toamna
Cizme Carmens, 394,90 lei
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!