Anda Adam, ținută de scenă cu ochelari SF. Vezi cum îi stă!

De Unica.ro, pe

Anda Adam a uimit publicul la un concert pe care l-a susținut în acest weekend, apărând pe scenă într-o ținută demnă de un star internațional. Artista a îmbrăcat un body negru acoperit cu modele Mayase create din oglinzi, și prezentând extensii de tulle negru în zonele șoldurilor.
Cu același tip de aplicații din oglindă au fost accesorizate și cizmele din piele întoarsă pe care artista le-a purtat în concert.
Ținuta a fost completată de o pereche de ochelari exclusiviști, demni de filme SF. Este vorba de ochelari Maison Martin Margiela, care au intrat și în posesia starurilor de peste Ocean, precum Paris Hilton, Amber Rose, Lindsay Lohan sau Fergie.
Accesoriile proiectate și realizate de celebrul designer sunt la mare modă la Hollywood și au prețul de aproape 800 de euro.
Anda Adam este renumită pentru show-urile sale pline de energie, precum și pentru faptul că investește permanent în noi ținute de scenă. Artista vrea să se prezinte în fața publicul ca un adevărat artist pop, iar show-urile sale sunt tot timpul completate de vestimentații pe măsură.
anda adam

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!