Cum porţi albastru cobalt, cea mai hot culoare a verii

De Erika Chivu pe

E una din cele mai hot culori ale verii 2011. Se potriveşte pe orice piesă, la orice ocazie şi indiferent de culoarea pielii tale. Iată cum să porţi albastrul cobalt vara asta.
O culoare atât de puternică şi de frumoasă ca această nuanţă de albastru nu are cum să nu atragă toate privirile. Este stilată, la modă şi de o eleganţă subtilă, potrivită pentru orice ocazie.

Cum să porţi albastrul cobalt seara

Este una din culorile preferate ale vedetelor când păşesc pe covorul roşu. Şi pe bună dreptate: cine poartă o rochie albastru cobalt nu poate trece neobservată.

Ca să arăţi minunat în această culoare, alege o rochie monocromă – nimic nu atrage atenţia mai tare decât o ţinută dintr-o singură piesă monocromă, atâta timp cât culoarea este vibrantă. Ca să nu îţi încarci ţinuta caută o rochie cu croială simplă, fără aplicaţii, şi renunţă pe cât posibil la accesorii.

Ia exemplu de la Uma Thruman, care poartă o rochie lungă, cu mâneci lungi, iar singurele accesorii sunt cerceii cu piatră albă. Pentru o ţinută de o simplitate elegantă, poartă o coafură naturală, ca a lui Kate Middleton, sau un coc ca al celorlaltor vedete.

În ce priveşte pantofii, ai de ales între culori neutre – Kate Middleton a optat pentru negru – şi culori tari. Blake Lively a îndrăznit să poarte pantofi mov, care se integrează foarte frumos în ţinută.

Cum porţi albastru cobalt, cea mai hot culoare a verii

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2