7 haine şi accesorii pe care trebuie să le ai vara aceasta

De Diana Sorescu, pe

Timid, dar sigur, vara îşi face apariţia, cel puţin calendaristic! Dar pentru că noi suntem mereu cu un pas înainte, iată 7 itemuri vestimentare must have în vara 2011.
Am ţinut cont de trendurile impuse de marile case de modă ale lumii şi am selectat 7 itemuri ce se găsesc la noi pe piaţă, haine şi accesorii în vogă, ce respectă tendinţele 2011.

Vara aceasta este imperios necesar să îţi achiziţionezi o rochie maxi, vaporoasă şi sexy, în nuanţe deschise. Iar dacă mai are şi imprimeu floral, ca cea de la DKNY, cu atât mai bine!

Mai bifează pe lista de cumpărături o pereche de sandale cu platformă. Sunt comode, chic şi se potrivesc la o mulţime de ţinute, de la rochiţe, la pantaloni sau tricouri oversized.

Geanta mare, încăpătoare, într-o nuanţă vibrantă este iarăşi un must have. Noi ţi-am propus o piesă albastru electric, cu fluturaşi imprimaţi. Ce poate fi mai adorabil?

De asemenea, vei mai avea nevoie de o pereche de ochelari cu aspect retro, faimoşii ochelari de soare-cat eye, de un colier statement executat cât mai minuţios, cu aplicaţii preţioase şi un ceas într-o nuanţă fructată.

La final, dar nu cei din urmă, sunt blugii scurţi. Ştim foarte bine că a revenit mania denimului, aşa că o pereche de jeanşi împodobiţi cu o cureluşă fină o să te scoată din încurcătură atunci când vrei să construieşti o ţinută casual, sport sau chiar glam!

Totul ţine de asortare, de combinaţii şi de inspiraţie!

7 haine şi accesorii pe care trebuie să le ai vara aceasta

Recomandări:

1.    Rochie maxi DKNY, 919 lei
2.    Geantă Tosca Blu,  599 lei
3.    Colier Accessorize, 216 lei
4.    Ochelari de soare Accessorize, 86,15 lei
5.    Blugi scurţi Sevenhill, 164,99 lei, de pe fashionup.ro6.    Sandale cu platformă Killah, 439 lei
7.    Ceas Oxette, 560 Lei

Foto: PR, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!