4 vedete autohtone o copiază pe Lady Gaga

De Cristina Popa pe

Designerii nu sunt singurii care o au drept muză pe Lady Gaga. Cântăreţele din România s-au reinventat, ori şi-au lansat cariera muzicală, urmând stilul excentricei cântăreţe.
Anda Adam, Andreea Bănică, Delia Matache sau nou venita Xonia ne-au demonstrat că fenomenul „Poker Face” continuă să facă „victime”.

Cu toate că foarte mulţi o acuză pe vedeta-etalon  că ar fi „furat” la rândul ei stilul eclectic al veteranei Roisin Murphy, Lady Gaga a devenit  în mai puţin de un an de la prima apariţie un adevărat trendsetter.

Mai mult, uşor uşor, cântăreaţa americană şi imaginea sa controversată, par să fi fie noile şabloane ale succesului, pe care vedetele de peste Ocean, dar şi din România, îl urmează cu sfinţenie.

Dacă creaţiile vestimentare purtate pe scenă de Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue sau chiar Madonna, par cel puţin inspirate din stilul colegei lor breaslă, în România nivelul de similitudine e ceva mai ridicat, atingând nu doar aria vestimentară.

Pe lângă ţinutele asimtrice cu umeri şi gulere supradimensionate, piese de tip body, din piele sau latex, dresul-plasă, ochelarii şi accesoriile fantezie, ce brusc, par să fie preferate de Anda Adam, Andreea Bănică şi Delia Matache, nou-venita Xonia şi-a adaptat trendului şi primul său videoclip pentru piesa „Take the Lead”.

4 vedete autohtone o copiază pe Lady Gaga

Copiate sau nu, totuşi, după cum se poate vedea, din punct de vedere al realizării, ţinutele vedetelor autohtone amintite mai sus sunt unele profesioniste. Astfel, dacă Anda Adam a apelat la creaţiile designer-ului  Lena Criveanu, la firmările videoclipului, Xonia  a avut ajutorul fostei doamne Brotnei (Sorin – Akcent), stilistul Liliana Bulgac.

Foto: PR, Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro