Incendiul din Londra. O mamă disperată și-a aruncat bebelușul de la etajul 10

De Unica.ro pe

Incendiul care a cuprins un bloc turn din Londra, în noaptea de 13 spre 14 iunie, a fost devastator, toate cele 27 de etaje fiind distruse de flăcări. Din păcate, focul a început noaptea, când locatarii dormeau, așa că mulți au fost prinși în interiorul blocului.

Printre ei se afla și copii, inclusiv bebeluși. Disperată, una din mame și-a aruncat copilul de la etajul 10. Din fericire, el a supraviețuit. Unul din oamenii strânși pe stradă, lângă blocul care ardea a declarat pentru Daily Mail:

”Începeau să apară oameni la geamuri și țipau să fie salvați. Ferestrele erau ușor deschise. O femeie făcea semne că vrea să arunce copilul și dacă poate cineva să-l prindă.
Cineva la prins. Un domn a alergat și a reușit să-l prindă. Am văzut oamenii la geamuri cum țipau după ajutor. Noi, cei de jos îi asiguram că o să fie bine, că am făcut tot ce am putut și am sunat la pompieri, dar evident că erau speriați de moarte.

Un bărbat adult și-a făcut un fel de parașută și a încercat să coboare singur pe geam.

Cu cât mă uitam mai mult în sus, etaj după etaj, cu atât vedeam mai mulți oameni. Mai ales copii, cu vocile lor, o să-mi rămână mult timp în memorie…”

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”