Incendiul din Londra. O mamă disperată și-a aruncat bebelușul de la etajul 10

Incendiul care a cuprins un bloc turn din Londra, în noaptea de 13 spre 14 iunie, a fost devastator, toate cele 27 de etaje fiind distruse de flăcări. Din păcate, focul a început noaptea, când locatarii dormeau, așa că mulți au fost prinși în interiorul blocului.

Printre ei se afla și copii, inclusiv bebeluși. Disperată, una din mame și-a aruncat copilul de la etajul 10. Din fericire, el a supraviețuit. Unul din oamenii strânși pe stradă, lângă blocul care ardea a declarat pentru Daily Mail:

”Începeau să apară oameni la geamuri și țipau să fie salvați. Ferestrele erau ușor deschise. O femeie făcea semne că vrea să arunce copilul și dacă poate cineva să-l prindă.
Cineva la prins. Un domn a alergat și a reușit să-l prindă. Am văzut oamenii la geamuri cum țipau după ajutor. Noi, cei de jos îi asiguram că o să fie bine, că am făcut tot ce am putut și am sunat la pompieri, dar evident că erau speriați de moarte.

Un bărbat adult și-a făcut un fel de parașută și a încercat să coboare singur pe geam.

Cu cât mă uitam mai mult în sus, etaj după etaj, cu atât vedeam mai mulți oameni. Mai ales copii, cu vocile lor, o să-mi rămână mult timp în memorie…”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Stiri pe scurt
Vă recomandăm: