Uleiuri hrănitoare pentru păr superb

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Ce produse sub formă de uleiuri și serumuri să alegi? Noi îți facem selecția și îți povestim puțin despre beneficiile uleiurilor de păr.

Citește și: Ce parfum este favoritul tău?

Uneori, măștile de păr preparate în casă sunt adevărate remedii pentru o podoabă capilară ternă, „răzvrătită“ sau care se electrizează ușor. În plus, îți poți răsfăța părul cu uleiuri de păr extrase din frunze, rădăcini, fructe sau petale și să ajuți astfel părul să crească sănătos și… rapid (da, toate ne dorim asta!).

Mai mult, diversele tipuri de uleiuri pot veni în întâmpinarea problemelor părului tău –  cel de ricin ajută la regenerarea firelor de păr, uleiul de măsline hrănește grozav firele, cel de cocos hidratează minunat scalpul, iar cel de argan repară și revigorează părul.

Uleiuri hrănitoare pentru păr superb

Citește și: Apa micelară – ce minune de produs!

Uleiurile de păr nu trebuie aplicate direct pe scalpul capului. Pune câteva picături de ulei în căușul palmei și încălzește-l între palme timp de câteva secunde, pentru a-i „trezi“ proprietățile, apoi trece-ți degetele prin păr, pornind de la mijlocul firelor de păr înspre vârfuri. Uleiurile de păr care sunt distribuite sub formă de spray se aplică, în funcție de recomandările de pe etichetă, pe părul umed sau uscat, pe lungimea firului de păr sau insistând doar pe vârfuri.

Foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!