Frumuseţe: Uită de bisturiu. Acum poţi scăpa de riduri fără durere!

De Unica.ro, pe

Ridurile, duşmanii tuturor femeilor, sunt de acum mult mai uşor de distrus. „Noul Cutera Titan – tehnologie laser unică în lume, oferă o alternativă pentru tratamentul laxităţii pielii.
Folosind energia luminii pentru a stimula producţia nouă de colagen în profunzimea pielii şi a revigora colagenul existent în piele, Titan întinde pielea de pe faţă, braţe, abdomen şi picioare”, explică medicul estetician Florin Juravle.

Cum funcţionează?

„Titan foloseşte o lumină infraroşie, controlată, pentru a încălzi dermul, în deplină siguranţă. Încălzirea eficientă produce contracţia colagenului din derm şi formarea de colagen nou, care are ca efect întinderea pielii şi creşterea tonusului ei. În timpul procedurii, suprafaţa pielii (epidermul) este protejată în permanenţă de către aparat, prin fazele de răcire care alternează controlat cu încălzirea. După procedură, producţia nouă de colagen provoacă în continuare întinderea pielii, îmbunătăţind aspectul pielii laxe, a ridurilor sau a şanţurilor nazo-labiale, încă 6 luni după ultimul tratament”, explică doctor Florin Juravle, în continuare.

În general, acest tip de tratament dă rezultatele aşteptate însă, de reţinut este faptul că pacienţii cu pielea subţire, fără mult ţesut adipos se bucură mai repede de rezultate pozitive. „Dacă este să vorbim despre frecvenţa efectuării acestui tip de tratament, numai un consult prealabil poate stabili numărul de şedinţe necesare. Au fost cazuri când un singur tratament a produs rezultate deosebit de bune la unii pacienţi. Totuşi, în mod frecvent pacienţii optează pentru două sau trei tratamente, în decurs de câteva luni. De obicei sunt necesare patru tratamente la şase săptămâni interval. După un ciclu de 4 tratamente, în următorul an se fac tratamente de intreţinere semestriale”, recomandă medicul.

Tratamentul este absolut nedureros, cel mult, pe timpul intervenţiei pacientul poate simţi o scurtă senzaţie de căldură. Controlul temperaturii locale este asigurat de către aparat prin răcirea pielii înainte şi după încălzire, astfel încât se pot obţine cele mai bune rezultate fără riscuri pentru pacient.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!