Trucurile Corinei Caragea pentru a avea un păr superb

De Geo Berciu, pe

Nu există interviu în care Corina Caragea să nu fie întrebată despre secretul părului ei superb şi, de fiecare dată, prezentatoarea tv dezvăluie trucurile pe care ea le foloseşte.

După ce aproape toată copilăria a fost tunsă băieţeşte, acum Corina Caragea se „răzbună” pe acea periaodă, purtând părul lung. Prezentatoarea recunoaşte că are câteva mici trucuri pentru a avea un păr superb: îşi prepară acasă o mască pentru hrănirea părului, în special în perioadele când îi cade, nu îl agresează cu schimbări bruşte de culoare sau produse de styling în exces şi îl tunde o dată la 3 luni.
Trucurile Corinei Caragea pentru a avea un păr superb

Atunci când este nevoie, Corina apelează la o mască de păr „miraculaosă”, care îi redă vigoarea firelor de păr. „Este bună însă şi pentru strălucire, şi pentru hrănirea firului de păr. De asemenea, cred că ‘problema’ trebuie tratată şi din interior, deci eu mai iau şi vitamine o perioadă, calciu, zinc, seleniu”, a dezvăluit Corina într-o emisiune.
Trucurile Corinei Caragea pentru a avea un păr superb

Reţeta măştii de păr întrebuinţată de prezentatoare constă în: 8 capsule vitamina E, un capac ulei ricin, 2 linguri ulei măsline, 2 linguri bitter suedez, 4 picături vitamina A, 4 gălbenuşuri de ou. „Amestecate bine, masca o aplici pe păr şi stai o oră cu ea, apoi speli părul normal. La mine are mereu succes”, a explicat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!