Cea mai nouă coafură cerută în saloane. Află secretul tehnicii ”Umbrelă”

De Amelia Matei, pe
Ai părul cârlionțat sau ți-l ondulezi des? O tehnică prin care părul tău va avea și mai mult volum a început să fie printre cele mai populare în rândul hair-stylist-ilor.

Este vorba despre o tehnică supranumită ”umbrelă” pentru că se bazează pe mișcările pe care le facem atunci când deschidem accesoriul care ne apără de ploaie.

”Chiar dacă ai părul ondulat natural sau ți-l faci cu placa, există o metodă prin care poți crea și mai mult volum. Ia o șuviță, trage de ea cât de mult poți, după care împinde înspre creșteteul capului cu două degete. Este vorba despre o mișcare similară cu cea de deschidere sau de închidere a umbrelei.

Citește și: Tipuri de coafuri pe care bărbații le găsesc irezistibile

Este o nouă formă de tapare, însă, în loc să se insiste pe rădăcini, se începe de la vârfuri spre creștetre. Mai mult, părul capătă volum fără ca onduleul să se strice”, a declarat Kat Zemțova, una dintre specialistele care aplică această metodă în salonul ei.

Deci, este un motiv în plus pentru tine de a profita de zilele în care plouă și părul ”nu te ascultă” și se încrețește după ore în care l-ai întins cu placa. Lasă-l natural și dă-i volum și o formă de ”pictorial” cu tehnica tapării ”umbrela”.

Citește și: Ce truc neobișnuit folosește o bloggeriță pentru a-și face bucle

Stilista Kat Zemțova a făcut și o demonstrație, după cum se poate vedea în filmulețul de mai jos.

A video posted by Kat Zemtsova (@katkoncept) on

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!