Ce truc neobișnuit folosește o bloggeriță pentru a-și face bucle! VIDEO

De Amelia Matei, pe
Când vine vorba de ondularea părului, am crede că le-am văzut și încercat pe toate. Ei bine, nu este deloc așa. O bloggeriță a descoperit un truc neobușnuit care se pare că funcționează.

Bloggerul de beauty Tina Lee a pus în practică unul dintre cele mai ciudate trucuri de coafat părul. Placa, drotul, bigudiurile, staniolul, elasticele sau șosetele sunt ustensile cât se poate de obișnuite pe lângă ce folosește Tina pentru părul ei.

Citește și: Coafura care funcționează ca un facelift instant

Este vorba de niște baloane, pe care tânăra își rulează șuvițele de păr.

Iată care sunt pașii!

1.După ce ai spălat și ai folosit balsamul de păr, aplică o mască pentru păr, care te va ajuta nu doar la fixare, dar și să hrănești și să descurci podoaba capilară. Clătește bine, astfel încât să nu rămână particule pe firul de păr. Acestea vor îngreuna coafarea.

2.Prinde-ți părul într-o coadă, în creștet, după care folosește un spray pentru hrănirea vârfurilor. Pulverizează pe partea inferioară a firului de păr. Împarte părul în șuvițe pe care să le fixezi cu agrafe.

Citește și: Pui puțină ojă pe o agrafă, iar rezultatul este spectaculos

3.Umflă baloanele, însă nu până la capă, ci de mărimea pe care vrei să o aibă bucla, mai subțire sau mai groasă. Totuși, ai grijă să le umfli astfel încât să nu rămână moi, pentru că atunci nu le vei mai putea manevra.

4.Lasă să se usuce natural. Întregul proces va dura cam 6-8 ore. Poți chiar și să dormi cu ele în păr, pentru că sunt foarte moi.

5.După ce s-a uscat părul, dă jos baloanele. Efectul este unul senzațional, după cum se poate vedea în filmulețul de mai jos.

Iată cum procedează Tina Lee pentru a avea bucle perfecte!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!