X Factor: Cerere în căsătorie pe platourile show-ului

De Diana Zagrean, pe

Entuziasmul si amploarea show-ului X Factor scot romantismul din concurenţii X Factor la iveală!
O concurentă a sezonului al 11-lea din Marea Britanie a fost cerută în căsătorie chiar pe scena X Factor, sub privirile sutelor de spectatori şi ale celor patru juraţi pe care, chiar dacă vocea ei nu i-a impresionat prea tare, gestul iubitului, i-a amuzat si emoţionat.
Samantha Hallam, 36 ani, de meserie grafician, a avut parte de o surpriză ce avea să-i schimbe viaţa. Nu la mult timp după startul stângaci al prestaţiei sale la X Factor, concurenta a fost întreruptă, spre surprinderea ei, de către iubitul său, Paul Ricketts. Dacă pentru cateva secunde juriul s-a gândit că intrarea acestuia reprezenta un factor şoc dintr-un scenariu plănuit, momentul în care bărbatul a îngenuncheat a demonstrate e fapt, intenţiile bărbatului.
Pe lângă dovada cererii în căsătorie -inelul-, concurenta a plecat acasă cu încă o surpriză uriaşă: acordul juriului ca aceasta să meargă mai departe în competiţie! „După un aşa moment, cadoul meu de nunta este: DA!”, a spus Tulisa, una dintre cei patru juraţi exaltaţi în urma mărturiei de dragoste la care au fost martori! Au mai urmat trei răspunsuri pozitive, iar restul e… istoria unei cereri de căsătorie pe care cu siguranţă nici juriul, nici publicul nu o vor uita!
Astfel de momente inedite nu vor lipsi nici din varianta autohtona X Factor. De pe 23 septembrie, telespectatorii se vor putea bucura de un show la puterea X din care nu vor lipsi vocile bune, concurentii carismatici, povestile frumoase, si momentele incarcate de romantism, dramatism sau umor.
Foto: Captură video Youtube
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro