Un weekend cu 5 filme bune

De Nicoleta Galeteanu, pe

E timpul să faci rezervările la cinema, pentru că filmele vor rula la foc continuu toată ziua, dar şi după miezul nopţii. Fanii au în sfârşit prilejul să îşi revadă vampirii preferaţi…
 …după lungi aşteptări de la ultima „Lună Nouă”, din noiembrie anul trecut, astfel că „Eclipsa” va putea fi observată începând din 2 iulie în toate cinematografele din ţară.

1. „Saga Amurg: Eclipsa”

Mai bun decât predecesoarele „amurguri” sau pe aceeaşi constantă neconvingătoare în rândul criticilor, „Eclipsa/ The Twilight Saga: Eclipse” trezeşte setea vampirilor în Seattle, acolo unde răul întruchipat de Victoria ameninţă să readucă teroarea.Sub ameninţarea noilor vampiri, Bella şi Edward nu îşi neglijează nici sentimentele, aşa că cei doi îşi fac planuri pentru nuntă.

2. „Shrek pentru totdeauna”

După trei filme de succes, creatorii îndrăgitului personaj Shrek lansează încă unul, de data asta pentru totdeauna.

„Shrek pentru totdeauna/ Shrek Forever After” este căsătorit acum şi tânjeşte după zilele în care se simţea un căpcăun „adevărat”.Dar viaţa lui nu se anunţă deloc monotonă, pentru că e ademenit să semneze un pact cu şmecherul şi alunecosul Rumpelstiltskin. (Regia Mike Mitchell)

3. „Secretul lui Bachus”

De la miezul nopţii, la cinema Patria ai ocazia să vezi cele mai frumoase filme româneşti. Noi îţi recomandăm una dintre comediile regizorului Geo Saizescu, „Secretul lui Bachus” sau „Secretul lui Nemesis”, două pelicule impresionante, ce fac radiografia moravurilor societăţii româneşti din anii ’80.Primul film este inspirat de celebrul caz „dosarul ştefănescu” şi in vizor mafia afacerilor ilegale cu vinuri şi setea de îmbogăţire, iar cel de-al doilea film abordeaza setea de putere ajunsă la nivelul derapajului psihic.

4. „Ultimul cântec”

Printre concerte şi serialele marca Hannah Montana, Miley Cyrus şi-a făcut timp şi pentru alte roluri mai mature, cum este cel din „The Last Song”.

După divorţul părinţilor, Ronnie petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei, nevoită să se obişnuiască cu un alt stil de viaţă. Dar tot răul e spre bine, pentru că adolescenta va descoperi primii fiorii ai dragostei…

5. „Mireasa e iubita mea!”

Dacă alegi confortul fotoliului tău din faţa televizorului, sâmbătă poţi să vezi o comedie frumoasă pe HBO, de la 16:40.

Doi actori la fel de fermecători, Patrick Dempsey şi Michelle Monaghan au împreună o relaţie minunată. Totul merge perfect până când Hannah pleacă în Scoţia, într-o deplasare de serviciu îndelungată.

Abia acum Tom realizează cât o iubeşte aşa că îşi propune să o ceară pe Hannah de nevastă. Rămâne şocat însă când află că Hannah s-a logodit cu un scoţian frumos şi bogat şi că intenţionează să plece peste ocean.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!