Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru duminică, 7 aprilie

De Oana Dinu pe
Ziua de duminică aduce temperaturi mai ridicate decât în prima zi de weekend în majoritatea teritoriului. În Crișana, maxima ar putea ajunge până la 24 de grade Celsius.

ANM a anunțat vremea în weekend, iar veștile sunt bune. Prognoza meteo arată o ușoară încălzire față de perioada anterioară, astfel că duminică maximele se vor încadra între 12 și 24 de grade, iar minime între 1 și 12 grade Celsius.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru sâmbătă

În Maramureș, cerul va fi mai mult senin, iar media temperaturilor maxime se va încadra între 19 și 22 de grade Celsius. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până la 5 – 9 grade.

În Crișana, vremea în weekend va fi frumoasă și caldă, cu maxime ce ar putea ajunge la 24 de grade Celsius. Cerul va fi în general senin, cu unele înnorări temporare. Noaptea se vor înregistra minime de 4/10 grade.

În Transilvania, cerul va fi variabil și există condiții de ploi locale și temporare. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 15 – 23 de grade, iar minima va varia între 1 și 9 grade.

În Banat cerul va fi variabil și se vor înregistra maxime de 18 – 21 de grade Celsius. Și aici sunt șanse să apară ploi slabe cu caracter temporar, pe arii restrânse. Pe timp de noapte temperaturile vor scădea până la 7 – 12 grade.

În Oltenia, cerul va fi înnorat și se semnalează condiții de ploaie slabă. Valoarea maximă a temperaturii pe timp de zi ar putea atinge 20 de grade. Noaptea se vor înregistra 5 – 10 grade.

În Moldova și Muntenia se vor înregistra maxime de 17 – 21 de grade Celsius, iar minimele vor coborî în prima regiune până la 4 – 8 grade, iar în a doua până la 4 – 9 grade. În zona Moldovei, local se vor înregistra ploi slabe.

În Dobrogea temperaturile vor fi ceva mai scăzute și nu vor depăși valoarea de 18 grade Celsius. Pe timp de noapte se vor înregistra 6 – 9 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin.

Vremea în weekend pentru București

Duminică, vremea în București va fi în general însorită, iar maxima ar putea ajunge la o medie a valorii termice de 19 grade Celsius. Noaptea, temperatura va mai scădea până la 5 grade.

Vremea în weekend la munte

Vremea în weekend la munte va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro