Vremea 6 februarie 2019. ANM anunță temperaturi negative

De Oana Dinu, pe
Vremea 6 februarie 2019 se anunță una mai rece decât în ziua precedentă. Conform prognozei meteo emisă de ANM, valorile termice nocturne nu mai depășesc pragul de 0 grade.

Vremea 6 februarie va fi una predominant închisă, cu temperaturi mai scăzute decât în perioada precedentă, dar care se încadrează în normalul climatologic al lunii februarie. Maximele se vor încadra între 2 și 8 grade Celsius, iar cele minime între -9 și 3 grade, conform ANM.

Vremea 6 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi predominant însorit și se vor înregistra temperaturi de 4 – 7 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -7/-3 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi, de asemenea, însorită, iar maximele vor ajunge până la 5 – 9 grade Celsius. Noaptea, în prima regiune se vor înregistra -4/2 grade, iar în cea de-a doua va fi mai rece, -5/0.

În Transilvania, cerul va fi acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei și se vor înregistra maxime de 3 – 8 grade. Regimul termic nocturn va avea în medie -9/-1 grad.

În Oltenia vremea va fi mohorâtă și meteorologii ANM semnalează condiții de ploaie slabă. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 5 – 9 grade Celsius, iar minima va coborî până la -1/3 grade.

În Muntenia sunt șanse crescute de precipitații slabe, iar temperatura diurnă va atinge 4 – 7 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -3/2 grade.

Vremea închisă și condiții de ploaie vor fi și în zona Dobrogei, acolo unde maxima va varia între 4 și 7 grade. Temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 2 grade Celsius.

În Moldova se estimează condiții de lapoviță. Maxima se va încadra între 2 și 5 grade, iar minima va atinge valori termice de -6/-1 grad.

Vremea 6 februarie 2019 în București

Cerul va fi noros în București, conform prognozei meteo emise de vremea.ournet.ro. Valorile termice diurne vor atinge o medie de 6 grade Celsius, iar cele nocturne vor coborî până spre 3 grade.

Vremea 6 februarie 2019 la munte

Vremea la munte va fi închisă, iar valorile termice vor fi în scădere. Media maximelor se va încadra între 5 și 6 grade, iar cea a minimelor este în continuă scădere, astfel că, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade în data de 17 februarie. Specialiștii ANM nu estimează un nivel ridicat de precipitații pentru următoarea perioadă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!