Vremea 6 februarie 2019. ANM anunță temperaturi negative

De Oana Dinu pe
Vremea 6 februarie 2019 se anunță una mai rece decât în ziua precedentă. Conform prognozei meteo emisă de ANM, valorile termice nocturne nu mai depășesc pragul de 0 grade.

Vremea 6 februarie va fi una predominant închisă, cu temperaturi mai scăzute decât în perioada precedentă, dar care se încadrează în normalul climatologic al lunii februarie. Maximele se vor încadra între 2 și 8 grade Celsius, iar cele minime între -9 și 3 grade, conform ANM.

Vremea 6 februarie 2019 în țară

În Maramureș, cerul va fi predominant însorit și se vor înregistra temperaturi de 4 – 7 grade Celsius pe timp de zi. Valorile termice nocturne vor scădea până spre -7/-3 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi, de asemenea, însorită, iar maximele vor ajunge până la 5 – 9 grade Celsius. Noaptea, în prima regiune se vor înregistra -4/2 grade, iar în cea de-a doua va fi mai rece, -5/0.

În Transilvania, cerul va fi acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei și se vor înregistra maxime de 3 – 8 grade. Regimul termic nocturn va avea în medie -9/-1 grad.

În Oltenia vremea va fi mohorâtă și meteorologii ANM semnalează condiții de ploaie slabă. Maxima va ajunge până în jurul valorilor de 5 – 9 grade Celsius, iar minima va coborî până la -1/3 grade.

În Muntenia sunt șanse crescute de precipitații slabe, iar temperatura diurnă va atinge 4 – 7 grade. Noaptea, valorile termice vor scădea până la -3/2 grade.

Vremea închisă și condiții de ploaie vor fi și în zona Dobrogei, acolo unde maxima va varia între 4 și 7 grade. Temperatura pe timp de noapte va ajunge cel mult până la 2 grade Celsius.

În Moldova se estimează condiții de lapoviță. Maxima se va încadra între 2 și 5 grade, iar minima va atinge valori termice de -6/-1 grad.

Vremea 6 februarie 2019 în București

Cerul va fi noros în București, conform prognozei meteo emise de vremea.ournet.ro. Valorile termice diurne vor atinge o medie de 6 grade Celsius, iar cele nocturne vor coborî până spre 3 grade.

Vremea 6 februarie 2019 la munte

Vremea la munte va fi închisă, iar valorile termice vor fi în scădere. Media maximelor se va încadra între 5 și 6 grade, iar cea a minimelor este în continuă scădere, astfel că, de la 2 grade va ajunge la -9/-8 grade în data de 17 februarie. Specialiștii ANM nu estimează un nivel ridicat de precipitații pentru următoarea perioadă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO