Vremea 5 februarie 2019. Temperaturile scad din nou

De Oana Dinu pe
Un nou val de frig pune stăpânire pe România. Temperaturile sunt din nou în scădere și se vor apropia de mediile climatologice normale pentru această perioadă. Cum va fi vremea 5 februarie 2019.

Dacă începutul lunii februarie a debutat cu temperaturi peste media specifică acestei perioade, vremea 5 februarie 2019 arată o ușoară scădere a temperaturilor. Maxima se va situa între 2 și 11 grade Celsius, iar minima între -6 și 4 grade. Meteorlogii anunță condiții de ploaie în mai multe regiuni, conform ANM.

Vremea 5 februarie 2019 în țară

În Maramureș se vor semnala condiții de ploaie, iar maxima se va situa în jurul valorilor de 7 – 9 grade Celsius. Minima va coborî până spre 0 – 2 grade.

În Banat și Crișana, vremea va fi predominant închisă și se vor semnala, de asemenea, condiții de precipitații. Media valorile termice diurne se va situa între 5 și 9 grade, iar temperaturile pe timp de noapte vor scădea până spre 0 – 3 grade Celsius.

În Transilvania, cerul va fi mai mult noros și prognoza meteo anunță șanse ridicate de precipitații. Se estimează o medie a temperaturii maxime de 4-11 grade. Pe timp de noapte, valorile termice vor scădea până la -6/3 grade Celsius.

Și în Oltenia vremea se va răci, astfel că valorile termice diurne ajung la 6 – 11 grade, iar cele nocturne la 1 – 5 grade. ANM anunță cer noros și condiții de ploaie în această regiune.

În Muntenia cerul va fi acoperit de nori și sunt posibile precipitații slabe. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 7 – 11 grade Celsius, iar minima va scădea până spre 0 – 3 grade.

În Dobrogea cerul va fi predominant însorit și se vor înregistra 7 – 10 grade pe timp de zi.  Noaptea, valorile termice vor coborî până la 1 – 4 grade Celsius.

În Moldova se vor semnala precipitații slabe cantitativ, iar maximele vor varia între 2 și 8 grade Celsius. Minima va scădea până la -2/2 grade.

Vremea 5 februarie 2019 în București

În București, cerul va fi mai mult noros și valorile termic diurne vor avea în medie 6 – 8 grade Celsius. Seara și dimineața se vor înregistra temperaturi ce nu vor depăși 4 – 5 grade, conform meteo.ournet.ro.

Vremea 5 februarie 2019 la munte

La munte vremea se va răci treptat, iar maximele vor atinge în medie valori de -4/-2 grade Celsius. Minimele vor scădea și ele până spre -9/-8 grade în medie. Sunt posibile și șanse de precipitații mai însemnate cantitativ și pe arii mai extinse în această perioadă.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț