Cum arată bărbatul din Singapore care pare de 30 ani, deși are peste 50 ani

De Adina Radu pe
Chuando Tan din Singapore este un fotograf care are 54 ani. Da, ați citit bine, mai mult de jumătate de secol. 

A fost unul dintre cele mai populare manechine din Singapore în anii ’80. În anii ’90 a început o carieră în lumea muzicii pop, dar a renunțat la ea în scurt timp. A ales să se dedice marii sale pasiuni, fotografia, și a deschis un studio foto, ChuanDo & Frey.

După primele fotografii cu el postate pe rețelele de socializare, urmăritorii au observat că bărbatul, deși este născut în 3 martie 1967, arată de cel mult 30 de ani. Mulți s-au gândit că este vorba de genele bune, alții cred că secretul este faptul că locuiește în Singapore, unde aerul este foarte curat, iar produsele sunt de înaltă calitate. În afară de asta, Chuando Tan face sport, evită băile seara și dimineața și mănâncă pui Hainan, potrivit brightside.me.

El merge pe principul conform căruia ești ceea ce mănânci și crede că starea de sănătate a unei persoane depinde în proporție de 70% de ceea ce mănâncă, iar 30% de ce activitate fizică are. Tan mănâncă la micul dejun 6 ouă fierte, cu doar două gălbenușuri, din cauza colesterolului. În plus, bea câte un pahar de lapte. Uneori adaugă avocado și fructe de pădure la prima masă a zilei. Acesta mai mănâncă pui cu orez, legume la grătar și supă de pește în timpul zilei. La cină mânâncă salate din verdețuri proaspete. 

Fotograful evită cafeaua și ceaiurile, dar în schimb bea multă apă. Nu fumează, nu bea alcool. Recunoaște că are o slăbiciune pentru înghețată și își permite acest răsfăț din când în când, dar mănâncă întotdeauna în prima parte a zilei.

Bărbatul face antrenamente de 4 ori pe săptămână sau de 3 ori, atunci când are un program aglomerat. Nu petrece mai mult de 30 de minute în sala de sport, dar încearcă să înoate în fiecare seară, în jur de o oră.

Mulți admiratori au fost convinși de faptul că Tan a recurs la operații estetice pentru a arăta așa sau că folosește produse cosmetice speciale. Acesta a mărturisit că are tenul sensibil și nu folosește decât un gel de curățare și o cremă hidratantă. De asemenea, a recunoscut faptul că se vopsește.

În ceea ce privește programul lui, acesta încearcă să nu adoarmă mai târziu de ora 23.oo și se trezește mereu devreme. Pentru a avea un somn odihnitor, nu mănâncă nimic cu 5-6 ore înainte de a merge la somn.

Chuando Tan crede că pe lângă toate acestea, este important să faci ce-ți place în viață, pentru că asta îți influențează psihicul și, prin urmare, întregul corp.

Sursa foto:  Facebook

Citește și Uite cât de bine arată Pamela Anderson la vârsta de 50 de ani

Citește și Vârsta e doar un număr! Bărbații trecuți de prima tinerețe care demonstrează asta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro