7 vedete care au născut acasă

De Unica.ro pe

Văzută ca pe o practică primitivă la noi, naşterea acasă este o alternativă frecventă printre vedetele de la Hollywood, care au făcut din asta o modă şi au redat totodată rolul moaşelor dinainte.

Află ce vedete au preferat să nască acasă precum şi motivul pentru care au ales să facă asta.

Cindy Crawford

Celebrul model este un promoter la capitolul naştere la domiciliu, care a făcut ca această practică să ajungă un adevărat trend printre vedetele de la Hollywood.

În 1999, Cindy Crawford dădea naştere primului său copil în casa sa din Los Angeles. Presley s-a născut după 17 ore de travaliu. Din motive de intimidate, supermodelul nu s-a sfiit să o aducă pe lume şi pe Kaia la fel, în aceleaşi condiţii, în prezenţa unei moaşe şi a unei asistente.

Gisele Bundchen

Se pare că supermodelele sunt şi supermame. Când şi-a dat seama că a venit ceasul să nască, Gisele Bundchen s-a grăbit să meargă în baie unde ajutată de soţul său, Tom Brady, a născut în cadă, la reşedinţa din Boston. Naşterea lui Benjamin în acest mod a fost „o binecuvântare”, a spus modelul, mărturisind că s-a simţit „puternică şi vulnerabilă în acelaşi timp”.

Demi Moore

Toate cele trei fete pe care le are împreună cu Bruce Willis, Rumer, Scout şi Tallulah au fost născute acasă, în dormitor.

Actriţa Demi Moore este cunoscută pentru lipsa de inhibiţii dar mai ales pentru curajul său, în astfel de circumstanţe.

Jennifer Connelly

Actriţa americană Jennifer Connelly a fost ajutată de soţul ei, Paul Bettany, să nască acasă. Luna trecută, actriţa a dat naştere celui de-al doilea copil, pe nume Agnes Lark, pe care l-a adus pe lume în piscină.

Pamela Anderson

Actriţa a optat pentru această alternativă, nemulţumită fiind de serviciile medicale din maternităţi. Aşadar, nu suntem singurii care se confruntă cu problemele legate de igiena din spitale.  

Astfel, fosta salvamară din Baywatch a ales să nască în siguranţă acasă, alături de o întreagă echipă de medici specialişti. Aşa au venit pe lume cei doi băieţi ai ei, Brandon şi Dylan.

Meryl Streep

Reşedinţa celebrei actriţe nu este un simplu loc în care îşi depoziteză preţioasele Oscaruri, ci şi un cămin binecuvântat de naşterea uneia dintre cei patru copii pe care îi are. Mai mult din curiozitate, Meryl Streep a decis nască acasă pentru că a vrut să experimenteze ceea ce îi povestise bunica ei despre cum se făceau naşterile pe vremuri.

Elle MacPherson

O militantă activă pentru legalizarea naşterilor la domiciliu, supermodelul australian Elle MacPherson a născut, la rândul ei, la reşedinţa personală, în 2003.

Aceasta a protestat recent la Canberra pentru a convinge guvernul australian că naşterea acasă trebuie să fie o algere legală.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro