Vacanţa perfectă pentru fiecare membru al familiei!

De Unica.ro, pe

Nu este de mirare de ce tot mai mulţi turişti împânzesc plajele extra largi şi golfuleţele cu ape limpezi ale insulei Zakynthos!
Locuri perfecte atât pentru copiii cât şi pentru adulţi

Copiii, adulţii şi bunicii se simt minunat în Zakynthos datorită faptului că aici curăţenia şi frumuseţea îşi au lăcaşul. Apele sunt în unele zone mai calde şi mai mici, iar în altele mai adânci dar la fel de cristaline, în timp ce plajele sunt încăpătoare cu nisip fin.
Familiile cu copii pot porni la plimbare cu vaporaşul spre Grotele Albastre, unde vor avea parte de privelişti inedite asupra rocilor cu forme de arc care ies falnic din apa mării. De asemenea, un picnic pe insula Marathonisi în timp ce admiri superbele broscuţe ţestoase care îşi depun ouăle în nisipul extra fin, va fi de poveste alături de micuţii tai. Apele din acest loc sunt deosebite, calde şi micuţe, iar liniştea şi ,,sălbăticia” nu par a fi deranjate de nimic.
Locuri preferate de seniori
Dacă te afli în vacanţă cu toată familia atunci este bine să stii că în Zakynthos vei găsi un loc faimos ideal pentru bunici.
Orăşelul Volimes este accesat de foarte mulţi turişti datorită grotei Xigya, iar apa din acest loc bogată în sulf are proprietăţi terapeutice. Tot în acest orăşel vei găsi mai multe mănăstiri pe care le poţi vizita şi care te vor impresiona prin frescele şi vitraliile faimoase.
Plajele, muzeele, mănăstirile sau locurile istorice care datează din vremurile veneţiene şi despre care cu siguranţă ai tot auzit, sunt cireaşa de pe tort.
Madalina Isar
Sejur Zakynthos
Hotel Aparthotel Papilon 2*- de la 75 euro/persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/2263325
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!